Gezellige Samenkomst: High Tea Avontuur bij JA! Breda

Zaterdag 25 november zijn wij met een gezellige groep van 20 personen gaan High Tea’en bij JA! Breda. Nadat iedereen letterlijk door de regen kwam binnengewaaid, zijn wij met de groep achterin gaan zitten waar wij begonnen zijn met heerlijke thee. Ze hadden verschillende lekkere verse theesmaken en deze werden regelmatig lekker bijgevuld.

Tekst gaat verder onder de foto>>

Verbondenheid in Smaken en Gesprekken: Een Tafelervaring

Al tijdens het wachten tot de groep compleet was, maakten de meesten al even contact en een fijn praatje. Iedereen begroette elkaar en stelde zich even voor. Het voorstellen is altijd een fijn begin om even los te komen en te gaan praten. Tijdens de High Tea kletsten de meesten vrolijk met elkaar. Een tafel had zelfs een discussie over rozijnen en een andere tafel wisselde aan het einde nummers met elkaar uit.

Van Kennismaking tot Connectie: High Tea Delen en Genieten

Nadat iedereen gesetteld was en een paar koppen thee op had, ontvingen wij ons eerste gerecht: 3 sandwiches met lekker beleg en een soepje. Die soep was erg fijn door het koude weer van buiten. En na enige tijd kwam ook het zoets op tafel. De heerlijke, soms zelfs huisgemaakte, producten waren goed te eten en vooral de Red Velvet cake was heel lekker!

Verbinden door achteraf contact

Daarbij waren er een aantal leden die achteraf nog samen iets gingen doen. Het is fijn om te zien dat deelnemers die vaker meedoen aan activiteiten, makkelijker de connectie met elkaar leggen. Daarom is het ook slim om vaker naar een activiteit te komen, zodat je makkelijker de klik met anderen kunt vinden.

Tekst gaat verder onder de foto>>

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 170 bijeenkomsten georganiseerd, 1350+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Wil jij ook graag andere mensen leren kennen? Meld je dan aan voor een van onze toekomstige activiteiten. Wie weet zien we jou de volgende keer.

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Kimberley de Bruijn

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.