Het team van Brabant Maatjes

Wij doen dit vanuit eigen missie

Bryan Vreijsen

Oprichter Brabant Maatjes

Hoi ik ben Bryan, oprichter van Brabant Maatjes. Ik ben 30 jaar oud en tot 2019 had ik weinig tot geen vrienden. Toen ik dit deelde via een tweet, kreeg het veel media-aandacht en ontmoette ik uiteindelijk hechte vrienden.

Ik wilde iets terugdoen voor anderen en richtte daarom Brabant Maatjes op. Nu hebben we bijna 1300 leden en organiseren we leuke activiteiten over heel Noord-Brabant, waar mensen vriendschappen kunnen opbouwen.

Mijn hobby’s zijn koken, dieren, gamen, films kijken, brainstormen en leuke activiteiten organiseren. Ik woon al mijn hele leven in Tilburg en hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten.

Als je me ziet, sta ik altijd open voor vragen of een leuk gesprek. Ik ben vroeger veel gepest, maar nu spreek ik als gastspreker voor de klas en op bijeenkomsten. Mijn motto is “Kwetsbaarheid tonen is geen zwakte, maar een kracht” en ik hoop deze kracht door te geven aan anderen.

Wil je me uitnodigen als spreker? Dat kan via het het contactformulier.

Stuur een bericht Stuur een bericht

Kim Mathura

Mede-beheerder Brabant Maatjes

Mijn naam is Kim en ik ben 34 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en heb daar ook mijn opleiding communicatie afgerond aan de Fontys Economische Hogeschool. In mijn vrije tijd houd ik van koken, escaperooms, actieve uitjes en het organiseren van creatieve activiteiten en evenementen. Ook hou ik ervan om lekker uit eten te gaan en af en toe een borrel te doen.

Op dit moment werk ik als jongerenwerker binnen het Next Up-project in Tilburg en omstreken van R-newt. Ik geloof dat het belangrijk is om jongeren te helpen hun talenten te ontdekken en om hun expertise te gebruiken om de wereld een beetje mooier te maken. Ik heb zelf al verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd in de culturele sector en veel vrijwilligerswerk gedaan, waaronder het opzetten van een kerstdiner voor eenzame mensen in Tilburg.

Ik ben vrijwilliger bij Brabant Maatjes omdat ik geloof dat iedereen het verdient om een maatje te hebben – iemand om mee te kletsen, af te spreken en leuke dingen mee te doen. Niemand hoort alleen te zijn.

Als je activiteiten wilt opzetten voor Brabant Maatjes en hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Stuur een bericht Stuur een bericht

Roy Buster

Activiteitenbegeleider

Hey mijn naam is Roy en ik ben 28 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding financieel administratief medewerker en werk ik tevens als vrijwilliger bij Brabant Maatjes. In mijn vrije tijd hou ik van een spelletje spelen, films en series kijken, wandelen met iemand, naar de bioscoop gaan en soms een avondje stappen. Ik kan ook genieten van leuke muziek op de achtergrond.

Ik ben bij Brabant Maatjes terecht gekomen dankzij een uitnodiging van een goede vriendin en omdat ik graag mijn sociaal netwerk wilde uitbreiden, wat uiteindelijk ook is gebeurd! Na een jaar lid te zijn geweest, ben ik gaan helpen met het organiseren van activiteiten en ga ik regelmatig mee als activiteitenbegeleider. Het leukste hieraan vind ik het moment dat deelnemers hun telefoonnummer uitwisselen.

Dit geeft me echt een blij gevoel, want dat is nou precies waar het bij Brabant Maatjes om draait: het vinden van een maatje. Want niemand verdient het om alleen te zijn.

Stuur een bericht Stuur een bericht
Word vrijwilliger en ontmoet nieuwe mensen, leer nieuwe vaardigheden, krijg een goede vermelding op je CV en maak een verschil. Vul snel ons formulier in en we nemen contact met je op!
Vul vrijwilligersformulier in