Brabant Maatjes Programma – Verbinding Activiteiten

Binnen het Brabant Maatjes programma zetten we ons in om eenzaamheid onder jongeren te verminderen en samen een community te bouwen. 

Tijdens deze bijeenkomsten, gericht op maatjes tussen 18 en 35 jaar, bieden we een veilige omgeving waarin we samen thema’s als sociale vaardigheden, persoonlijke interesses en veerkracht verkennen. Onze vrijwilligers organiseren en begeleiden de groepsactiviteiten, waarbij deelnemers worden ingedeeld in kleine groepen op basis van gedeelde interesses.

Of je nu nieuw bent bij Brabant Maatjes of al een tijdje meedoet, deze activiteiten zijn een uitnodiging om verbinding te maken, nieuwe vriendschappen te sluiten en te werken aan het versterken van sociale banden. Samen gaan we de strijd aan tegen eenzaamheid en creëren we een ondersteunende community waarin iedereen zich welkom voelt.

Contact
Bryan Vreijsen
 
Coördinator Regio Waalwijk

Komende activiteiten in Waalwijk

Brabant Maatjes Programma – Laatste bijeenkomsten in Waalwijk

Waalwijk Connect: Bowlen & Tafelgrillen met de maatjes

Samen bowlen met 20 jongeren: Een sprankelende start In de bruisende gemeente Waalwijk werd op [...]

Lees verder
Lokale samenwerking om eenzaamheid onder jongvolwassenen te doorbreken – Weekblad Waalwijk

De stelling dat eenzaamheid vooral een probleem onder ouderen is, is onjuist, weet ervaringsdeskundige Bryan [...]

Lees verder

Samenwerking Gemeente Waalwijk – Kortingscode €10,-

Gemeente Waalwijk en Stichting Brabant Maatjes trekken samen op om kwetsbare en eenzame jongvolwassen te helpen

Gemeente Waalwijk en Stichting Brabant Maatjes trekken samen op om kwetsbare en eenzame jongvolwassen te helpen

De gemeente Waalwijk en de Stichting Brabant Maatjes bundelen de krachten om nog meer jongeren te ondersteunen bij het sluiten van nieuwe vriendschappen en het doorbreken van hun sociale isolement. Brabant Maatjes werkt met ervaringsdeskundigen die zich richten op het vergroten van de samenredzaamheid en het leggen van verbinding.

Voor de gemeente Waalwijk past deze samenwerking in het programma Jeugd, de coalitie ‘Eén tegen eenzaamheid’, de ‘Week van de ontmoeting’ en het initiatief tot de oprichting voor de Quiet Community. Brabant Maatjes gaat samenwerken met de partners vanuit de coalitie ‘Eén tegen eenzaamheid’.

Speciaal voor jongeren en jongvolwassen (18 t/m 35 jaar) die wonen in de Gemeente Waalwijk (Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle) Kan een kortingscode van €10,- per activiteit in deze regio via het formulier.

Lees over onze samenwerking

Vul onderstaand formulier in en ontvang een kortingscode van €10,- per activiteit in de Gemeente Waalwijk via de mail. Lees voorwaarden*

  1. Alleen voor deelnemers woonachtig in gemeente Waalwijk (Waalwijk, Waspik, Sprang-Capelle)
  2. De code is alleen geldig voor activiteiten in regio Waalwijk. Aanmelden kan via onze activiteitenpagina.Onder het kopje ‘Waalwijk’
  3. Voor elke activiteit in de Regio Waalwijk, kan een code van €10,- worden aangevraagd. Je kan meerdere codes in een keer aanvragen.
  4. De codes worden handmatig verstuurd. Je ontvangt ze binnen een aantal (werk) dagen. Wacht dus even met aanmelden, tot je de code hebt ontvangen.
  5. Deelnemers niet woonachtig in deze regio, zijn ook welkom om deel te nemen aan de activiteiten zonder korting.

  Samenwerkingspartners

  In Waalwijk werken wij samen met

  1. Gemeente Waalwijk
  2. Nature For Health
  3. Thebe Extra

  Wij zoeken altijd partners om mee samen te werken