Brabant Maatjes Regio’s

Regio Breda

Brabant Maatjes organiseert in de regio Breda leuke weekend activiteiten zoals bowlen, poolen en etentjes om nieuwe mensen te ontmoeten.

Daarnaast wordt met in samenwerking met Humanitas Breda op dinsdagavonden het Connectie Café georganiseerd, waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt langskomen voor een drankje, een praatje en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Meer over Regio Breda

Volg ons

Regio Den Bosch

Brabant Maatjes organiseert in de regio Den Bosch leuke weekend activiteiten zoals bowlen, poolen en etentjes om nieuwe mensen te ontmoeten.

Je kunt langskomen voor een drankje, een praatje en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Meer over Regio Den Bosch

Volg ons

Regio Eindhoven

Brabant Maatjes organiseert in de regio Eindhoven leuke weekend activiteiten zoals bowlen, poolen en etentjes om nieuwe mensen te ontmoeten.

Daarnaast wordt met in samenwerking met Seats2Meet Strijp-S op woensdagavonden Brabant United georganiseerd, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt langskomen voor een drankje, een praatje en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Meer over Regio Eindhoven

Volg ons

Regio Helmond

Brabant Maatjes organiseert in de regio Helmond leuke weekend activiteiten zoals bowlen, poolen en etentjes om nieuwe mensen te ontmoeten.

Daarnaast wordt met in samenwerking met Humanitas Helmond op maandag avonden Game-On georganiseerd, waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt langskomen voor een drankje, een praatje en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Meer over Regio Helmond

Volg ons

Regio Tilburg

Brabant Maatjes organiseert in de regio Tilburg leuke weekend activiteiten zoals bowlen, poolen en etentjes om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij werken samen met de Gemeente Tilburg.

Je kunt langskomen voor een drankje, een praatje en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Meer over Regio Tilburg

Volg ons

Regio Waalwijk

Brabant Maatjes organiseert in de regio Waalwijk leuke weekend activiteiten zoals bowlen, poolen en etentjes om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij werken samen met de Gemeente Waalwijk.

Daarnaast wordt met in samenwerking met ContourDeTwern Waalwijk op dinsdagavonden Open Inloop Waalwijk georganiseerd, waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt langskomen voor een drankje, een praatje en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Meer over Regio Waalwijk

Volg ons