Regio Breda

Stichting Brabant Maatjes is actief in regio Breda. Het Brabant Maatjes programma organiseert groepsactiviteiten, waarbij vrijwilligers thema’s als sociale vaardigheden en persoonlijke interesses verkennen.

Het Connectie Café, in samenwerking met Humanitas Breda, biedt een open inloop op dinsdagavonden voor jongeren die zich alleen voelen.

Bekijk onze Breda pagina voor meer informatie.

Brabant Maatjes | Breda

Regio Den Bosch

Stichting Brabant Maatjes is actief in de regio Den Bosch. Het Brabant Maatjes programma organiseert bijeenkomsten waar vrijwilligers sociale vaardigheden, persoonlijke interesses en veerkracht verkennen met deelnemers in (kleine) groepen.

Ongeacht of je nieuw bent of al langer meedoet, deze activiteiten nodigen uit tot verbinding, het sluiten van nieuwe vriendschappen en het versterken van sociale banden.

Bekijk onze Den Bosch pagina voor meer informatie.

Brabant Maatjes | Den Bosch

Regio Eindhoven

Stichting Brabant Maatjes is actief in de regio Eindhoven. Ons Brabant Maatjes programma biedt veilige bijeenkomsten waar vrijwilligers sociale vaardigheden, persoonlijke interesses en veerkracht verkennen in (kleine) groepen op basis van gedeelde interesses.

Of je nu nieuw bent of al langer meedoet, deze activiteiten nodigen uit tot het leggen van verbindingen, het sluiten van nieuwe vriendschappen en het versterken van sociale banden.

Bekijk onze Eindhoven pagina voor meer informatie.

Brabant Maatjes | Eindhoven

Regio Tilburg

Stichting Brabant Maatjes zet zich in in de regio Tilburg. Het Brabant Maatjes programma organiseert veilige bijeenkomsten waar vrijwilligers groepsactiviteiten faciliteren, gebaseerd op gedeelde interesses.

Het doel is nieuwe verbindingen te leggen en vriendschappen te versterken. In samenwerking met de gemeente Tilburg worden activiteiten opgezet dankzij toegekende subsidie.

Bekijk onze Tilburg pagina voor meer informatie.

Brabant Maatjes | Tilburg

Regio Waalwijk

Stichting Brabant Maatjes is actief in de regio Waalwijk en werkt samen met de gemeente Waalwijk. Het Brabant Maatjes programma organiseert veilige bijeenkomsten met groepsactiviteiten gericht op sociale vaardigheden en persoonlijke interesses.

In samenwerking met de gemeente biedt Brabant Maatjes een Kortingscode van €10,- per activiteit voor deelnemers uit deze regio. De samenwerking focust op het ondersteunen van kwetsbare jongvolwassenen en het vergroten van samenredzaamheid en verbinding.

Bekijk onze Waalwijk pagina voor meer informatie.

Brabant Maatjes | Waalwijk