Over Stichting Brabant Maatjes

Stichting Brabant Maatjes

Bij Stichting Brabant Maatjes is onze missie geworteld in de persoonlijke ervaring van oprichter Bryan Vreijsen, die zelf heeft gestreden tegen langdurige eenzaamheid. Hij begrijpt als geen ander hoe verlammend en isolerend dit kan zijn en vond steun bij de stichting om uit die eenzaamheid te stappen.

Nu zetten we ons in om anderen in vergelijkbare situaties te ondersteunen en te begeleiden, omdat we geloven dat niemand alleen zou moeten zijn.

Volg ons

Onze Missie

Onze focus ligt op het creëren van duurzame sociale verbindingen en het bevorderen van sociale vaardigheden. We geloven sterk in het belang van het vinden van aansluiting bij leeftijdsgenoten voor het herwinnen van een gezonde balans in het leven.

Sinds onze oprichting in maart 2023 streven we ernaar sociale isolatie te verminderen door actief te ondersteunen bij het opbouwen van sociale netwerken. Het is onze diepgewortelde overtuiging dat iedereen het verdient om zich verbonden te voelen en deel uit te maken van een gemeenschap waarin ze zich gewaardeerd en gesteund voelen.

Volg ons

Ons Team

Ons team bij Stichting Brabant Maatjes bestaat uit een diverse groep gedreven en toegewijde vrijwilligers die allemaal dezelfde passie delen: het bespreekbaar maken van eenzaamheid en het versterken van sociale vaardigheden. Elk teamlid brengt unieke ervaringen en expertise mee, waardoor we gezamenlijk in staat zijn om effectieve en betekenisvolle ondersteuning te bieden.

Onze medewerkers werken nauw samen om ervoor te zorgen dat iedereen die met ons in aanraking komt, zich welkom en gewaardeerd voelt. Met een empathische benadering en een diepgeworteld geloof in de kracht van gemeenschap, streven wij ernaar om sociale isolatie te verminderen en mensen te helpen bij het opbouwen van waardevolle sociale netwerken.

Volg ons

Jaarverslag

Ben je nieuwsgierig naar de impact die Stichting Brabant Maatjes heeft gehad op onze samenleving en wil je de hoogtepunten van 2023 ontdekken? We nodigen je uit om ons jaarverslag te bekijken.

Hierin krijg je een gedetailleerd inzicht in de resultaten die we hebben behaald, de projecten die succesvol zijn afgerond en welke activiteiten zijn ondernomen.

Volg ons

Jaarverslag_2023 Stichting Brabant Maatjes

ANBI-Instelling

Stichting Brabant Maatjes is een ANBI-gecertificeerde instelling, met het doel eenzaamheid te verhelpen onder jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Voor meer details en inzage in de documenten, verwijzen wij naar de specifieke publicaties en beleidsplannen van de stichting.

Volg ons