Facebook community

In een veilige en vertrouwde omgeving

Het kan soms lastig zijn om sociale contacten te vinden en begeleiding te krijgen. Gelukkig biedt de Facebook groep van Stichting Brabant Maatjes een fantastische bron van steun en verbinding. Met meer dan 1300 individuele maatjes kun je gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten en verbindingen opbouwen met anderen die vergelijkbare interesses en ervaringen hebben.

Wat deze groep extra bijzonder maakt, is dat het een veilige en ondersteunende omgeving biedt waarin je jezelf kunt zijn en kunt praten over de dingen die belangrijk voor je zijn. Overweeg om lid te worden als je op zoek bent naar meer verbinding en ondersteuning in de regio Brabant. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Brabant Maatjes #maatjegezocht

Online ontmoetingsplek

Aanmelden voor de community

Tips van ons

Hoe maak ik contact in de Facebook groep?

  1. Introduceer jezelf in de groep door een bericht te plaatsen waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom je je aangemeld hebt voor de groep.
  2. Vertel in je voorstelberichtje over je leeftijd, woonplaats en hobby’s, zodat andere hierop kunnen reageren.
  3. Zoek naar berichten van andere maatjes in de groep en reageer hierop. Zo kun je eenvoudig in contact komen met andere leden.
  4. Maak gebruik van de zoekfunctie in de groep om te zoeken naar maatjes met dezelfde interesses als jij en reageer op hun berichten.
  5. Plaats foto’s of video’s van jezelf en vertel iets over jezelf en wat je leuk vindt om te doen. Zo kunnen andere leden je beter leren kennen.
  6. Vraag open vragen aan de groep, zoals “Wie heeft tips voor een leuke uitstap in de regio?” of “Wie heeft ervaring met [onderwerp]?” Hierdoor kun je gemakkelijk in contact komen met andere leden die ook geïnteresseerd zijn in hetzelfde onderwerp.