Contact tijdens activiteit

Hoe doe ik dat?

Zelfde reden

Onthoud dat alle maatjes die deelnemen aan de activiteiten er zijn om te ontmoeten. Dus maak je geen zorgen wat andere van je denken.

Kleine stappen

Begin met kleine stapjes: ga eerst naar activiteiten toe waar jouw eigen interesses liggen.

Zoek naar momenten

Zoek naar momenten om iets te delen met anderen, zoals een gesprek over een gezamenlijke interesse of het aanbieden om iemand te helpen.

Neem zelf initiatief

Durf het initiatief te nemen en anderen aan te spreken, zelfs als je een beetje nerveus bent. Bedenk dat anderen vaak ook op zoek zijn naar nieuwe maatjes.

Ben eerlijk

Wees open en eerlijk over hoe je je voelt en geef aan dat je graag nieuwe mensen wilt ontmoeten.

Gemeenschappelijke interesses

Dit kan een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij.

Wees geduldig

Wees geduldig en geef jezelf de tijd om nieuwe vrienden te maken. Herinner jezelf er ook aan dat het proces van het opbouwen van nieuwe contacten tijd kost en dat het geen haast heeft.

Bekijk de kalender!

Contact online community

Hoe doe ik dat?

Voorstelbericht

Introduceer jezelf in de groep door een bericht te plaatsen waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom je je aangemeld hebt voor de groep.

Wees inhoudelijk

Vertel in je voorstelberichtje over je leeftijd, woonplaats en hobby’s, zodat andere hierop kunnen reageren.

Gebruik zoekfunctie

Maak gebruik van de zoekfunctie in de groep om te zoeken naar maatjes met dezelfde interesses als jij en reageer op hun berichten. Zo kun je eenvoudig in contact komen met andere leden.

Plaats foto’s

Plaats foto’s of video’s van jezelf en vertel iets over jezelf en wat je leuk vindt om te doen. Zo kunnen andere leden je beter leren kennen.

Open vragen

Vraag open vragen aan de groep, zoals “Wie heeft tips voor een leuke uitstap in de regio?” of “Wie heeft ervaring met [onderwerp]?” Hierdoor kun je gemakkelijk in contact komen met andere leden die ook geïnteresseerd zijn in hetzelfde onderwerp.

Aanmelden community