Jennifer Bockting

Activiteitenbegeleider

Hoihoi, ik ben Jennifer. Ik hou enorm van de natuur en lekker buiten zijn; van een rondje longboarden of wandelen met de hondjes tot nachtvlinders lokken met een lamp en achter vleermuizen aan rennen met een batdetector. Ook vind ik het heerlijk om in bed te kruipen met een interessant boek of leuke game.

Naast mijn werk in de ecologie en als postbezorger doe ik momenteel de IVN Natuurgidsenopleiding en ga ik binnenkort starten met een opleiding tot ecoloog. Verder volg ik (te) veel cursussen die o.a. met natuur, kruidengeneeskunde en het maken van eigen verzorgingsproducten te maken hebben.

Omdat ik graag meer contact zou willen met leeftijdsgenoten besloot ik een paar keer mee te doen met activiteiten van Stichting Brabant Maatjes. Daar hoorde ik al snel dat er vraag was naar nieuwe vrijwilligers. Dit leek me wel wat voor mij.

Door de jaren heen heb ik zelf veel obstakels overwonnen wat betreft mentale gezondheid en eenzaamheid. Graag zou ik deze ervaring inzetten om anderen die vergelijkbare dingen meemaken te steunen. Met het begeleiden van activiteiten hoop ik te kunnen bijdragen aan een ontspannen sfeer waarin iedereen gezien en gehoord wordt.

Hopelijk tot snel! 

Bekijk mijn LinkedIn profiel
Stuur mij een bericht