Een smakelijke workshop: Chocoladeletter maken in Nistelrode

Zaterdag 18 november hadden we voor de maatjes een gezellige, creatieve en vooral lekkere workshop op het programma staan. We zijn namelijk bij Creatief & Lekker in Nistelrode onze eigen chocoladeletters gaan maken! (Scheelt Sinterklaas weer een hoop werk.)

Tekst gaat verder onder de foto’s >>

Creatief & Lekker

Na een warm welkom van Trudie en Henk gingen natuurlijk meteen de schorten aan en werden de handen gewassen. Daarna volgden de instructies en konden we zelf aan de slag.

Eerst gingen we met fondant kleurrijke vormpjes maken. Daarna kregen we vloeibare chocolade in spuitzakjes waarmee we onze letter konden ‘schrijven’ in ons doosje. Na twee lagen chocolade mochten de creaties van fondant en andere lekkere versieringen erop. (Gelukkig stond er ook chocolade op tafel waarvan we tussendoor konden smikkelen.)

Tekst gaat verder onder de foto’s >>

Gezelligheid en verbinding

Tijdens deze creatieve activiteit werd er volop gekletst en was er contact tussen ons allemaal. Zelfs de nieuwe maatjes hadden het naar hun zin en sommigen hadden zich al ingeschreven voor nieuwe activiteiten. Na de workshop zijn we samen ergens wat gaan drinken om deze geslaagde middag af te sluiten. Ook daar was het erg gezellig en hadden we fijne gesprekken.

PS: Trudie heeft ons geleerd dat we chocolade nooit in de koelkast moeten bewaren, want dan wordt het minder lekker!

Tekst gaat verder onder de foto >>

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 170 bijeenkomsten georganiseerd, 1350+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Wil jij ook graag andere mensen leren kennen? Meld je dan aan voor een van onze toekomstige activiteiten. Wie weet zien we jou de volgende keer.

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.