Ervaringsverhalen van de maatjes

Het besef dat je niet alleen bent, helpt!

Eenzaamheid komt in vele verschillende vormen

Iedereen ervaart het anders en gaat er anders mee om

Wil jij ook jouw eigen ervaring delen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet vind jij jouw verhaal binnenkort terug op onze website of schrijf een korte ervaring onder op deze pagina!

Eenzaamheid komt in vele verschillende vormen

Iedereen ervaart het anders en gaat er anders me om

Wil jij ook jouw eigen ervaring delen?  Neem dan gerust contact met ons op en wie weet vind jij jouw verhaal binnenkort terug op onze website of schrijf een korte ervaring onder op deze pagina!

Deel jouw verhaal Schrijf korte ervaring
Bekijk foto's van events

Bekijk foto’s en video’s van bijeenkomsten – Voor en door de maatjes

Nieuwe vrienden gemaakt

Rated 0 out of 5
26 december 2022

Een hele gezellige groep, je kan altijd aansluiten bij een activiteit om nieuwe mensen te ontmoeten of via een voorstel bericht contact leggen met mensen uit de buurt. Ik heb hierdoor al 3 nieuwe vrienden gemaakt waar ik mee chat en afspreek!

Hilde

Super platform

Rated 0 out of 5
26 december 2022

Bryan zet leuke activiteiten op voor jongeren, open, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom. Goed platform om mensen te leren kennen, die hetzelfde meemaken. (Tegen eenzaamheid)

Ivo

Zelfvertrouwen, nieuwe vriendschappen

Rated 0 out of 5
10 december 2022

Brabant Maatjes heeft bij mij gezorgd voor een flinke dosis zelfvertrouwen, een gevoel van waardering, allerlei leuke activiteiten, hele gezellige mensen en mooie vriendschappen 🙌

Jeroen

Nieuw , spannend, resultaat.

Rated 0 out of 5
10 december 2022

Hé hallo allemaal

Het is een hele groote stap voor me geweest om alleen hier op af te stappen,

na maten je meer mensen leerd kennen een vaker afspreekt Gaat dat steeds beter.

Ik ben van af het begin voor al met mijn vriend gegaan , (in middels ex)

nu ik alleen ben vind ik het toch weer lastig maar probeer er nog steeds op af te gaan. En mijn angst te over winnen.

Ben in de zomer een picknick gaan organiseren. Wat ook al veel aandacht vraagt.

Maar het was hartstikke gezellig een aantal spreek ,of zag ik weer bij andere activiteiten waardoor je toch contact blijft houden, gevenmoment niet alleen via facebook maar ook gewoon via app. Er worden ook groepjes behouden. we later nog eens wat met elkaar contact op nemen, om wat leuks te gaan doen / organiseren.

Het is voor mij nu al een stuk vertrouwlijker als eerder.

Omdat het nieuw is, uiteindelijk houd er misschien wel vrienden aan over. Als je er bijde energie in steekt.dat is denk ik de basis. 🤗Ik hoop nog veel leuke contacten op te doen. Waar mee je de gewoone momentjes tot gezellige speciale momentje kan maken. Heel veel liefs

Van mij

Sandra

Polen

Rated 0 out of 5
10 december 2022

Hallo

Sammen met brabandmaatjes zijn we gaan polen mij eerste indruk was dat het wel leuk leek om mee te gaan op de dag zelf begon ik te twijfelen aan gezien ik verlegen ben en slecht contact leg uit eindelijk ben ik toch gegaan ik stapte binnen en gaf netjes een hand aan iedereen die stond te wachten en voor gesteld we werden in 4 groepen gedeelt(4 tafels) zo kon je praten met je groepje en ook beetje spelen dit was echt gezelig ondanks ik hier me twijfels bij had en halvewegen werden de groepjes gehuselt zodat je bij andere stond dus meer gespreken kan hebben systeem was goed bedacht door de oginisatoren naa het polen en veel praten zijn er nog een paar de stad in gegaan hebben we wat gedronken en verder gekletst het was laat maar super leuk als ik nog een evenument mee mag maken gaa ik zeker en ik wil andere ook aansporen dit zeker een keer te gaan doen iedereen is er om vrienden te maken en je word goed in de groep opgenomen

En een groot compliment voor de oginisatie

Michael

Brabantmaatjes

Rated 0 out of 5
9 december 2022

Super leuk georganiseerd altijd en ik vindt het ook leuk dat ze andere maatjes er bij betrekken door op facebook te vragen wat wij leuk vinden

Ik heb veel nieuwe leuke mensen ontmoet! Toppers!! 😃

Esther

Leuk en niet te duur!

Rated 0 out of 5
7 december 2022

Het leven is veel leuker als je iets te doen hebt en mensen om je heen hebt. Zijn veel leuke en goedkope activiteiten bij Brabant Maatjes

Thed

Super Leuk Altijd

Rated 0 out of 5
7 december 2022

Ik heb een zeer positieve ervaring met Brabant Maatjes. Voor Brabant Maatjes onderneemde ik veel activiteiten alleen. En voelde mij ook heel erg eenzaam. Ik dacht dat ik de enige was die niemand had. Omdat mensen om mij heen allemaal een maatje hadden. Ik zocht naar mensen die dit ook voelde. En toen adviseerde mensen om eens te kijken bij Brabant Maatjes. En ik vond het meteen leuk. Bryan en Kim zijn echt de liefste personen ooit die dit met veel liefde doen. Ik heb veel mensen leren kennen. Waar ik nu een goeie band mee heb. De activiteiten vind ik altijd super leuk. En ook super leuk georganiseerd. Ik voel mij nu minder eenzaam en ben blij dat ik nieuwe mensen heb ontmoet. Ik ben Bryan ontzettend dankbaar dat hij ooit Brabant Maatjes heeft bedacht. En ik hoop nog veel leuke mensen en activiteiten mee te mogen maken.

Mirjam

Bedankt Brabant Maatjes

Rated 0 out of 5
7 december 2022

Ik vind het erg leuk om aan de evenementen deel te nemen. Ik kijk er meestal erg naar uit. Ik vind het soms wel een beetje spannend, nieuwe mensen ontmoeten, maar achteraf ben ik trots op mezelf, dat ik het heb gedurfd. Ik doe dingen met Brabant Maatjes die ik alleen nooit zou hebben gedurfd. Bijvoorbeeld naar de Efteling gaan, of naar het WK kijken in de Arena.

Ik was meestal op mezelf, en probeerde plekken waar veel mensen komen meestal te vermijden.

Ik voel mij nu veel fijner, en veel zelfverzekerder in dergelijke situaties, en kan er ook van genieten. Dank je wel alle Brabantse Maatjes!!

Ismail

Doe ook mee aan onze activiteiten

Ontmoet nieuwe vrienden tijdens toffe activiteiten voor en door de maatjes