Brabant Maatjes: Een Samenwerkend Succesverhaal in Parochie Christus Koning

Op zaterdag 18 november 2023 werd met vreugde en trots het afsluitende moment van Stichting Brabant Maatjes binnen de Parochie Christus Koning in zundert gevierd. De inzet van Jan Koetsenruijter van Caritas en Bryan Vreijsen van Stichting Brabant Maatjes heeft vruchten afgeworpen, waarbij verschillende kernen binnen de parochie hun gulheid toonden.

Met een totaalbedrag van €569,95 aan opgehaalde donaties. Zodra de afstortingen zijn voltooid, zal Caritas het bedrag verdubbelen, wat naar schatting neerkomt op een indrukwekkende €1.140,00. Een mooi resultaat belooft een veelbelovende stap te zijn richting het ondersteunen van eenzame jongeren met de doelstellingen vanuit onze stichting.

Kernen van Solidariteit: Gemeenschappen Die Hun Steentje Bijdragen

In een indrukwekkende vertoning van solidariteit en gemeenschapszin hebben verschillende kerken binnen de parochie zich verenigd in het steunen van Stichting Brabant Maatjes. Kerk Achtmaal, Wernhout, Zundert, Klein Zundert en Rijsbergen hebben gezamenlijk €569,95 bijeengebracht, waarbij het initiatief en de inzet niet onopgemerkt bleven.

Hun toewijding en inspanningen hebben gezorgd voor een prachtig resultaat, dat de harten van eenzame jongeren zal verwarmen en waardoor wij ons Brabant Maatjes Programma verder kunnen uitvoeren.

Dubbele Impact: Verwachtingen voor Brabant Maatjes Verdubbeld

Dit betekent niet alleen een financiële steun, maar ook een boodschap van hoop en ondersteuning voor jongeren die een lichtpuntje kunnen gebruiken. De betrokkenheid van de gehele parochiegemeenschap heeft een impact die verder reikt dan louter het financiële aspect, waardoor een gevoel van saamhorigheid en compassie wordt versterkt.

Wij willen Parochie Christus Koning Zundert, ontzettend bedankt dat wij ons verhaal mochten delen. Wij zullen het geld gaan inzetten om verder te gaan met onze missie!

Ook een bijdrage aan onze doelstellingen leveren? Dat kan via deze link >>

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.