Boulderen en Verbinden in Den Bosch

Op zondag 12 november 2023 kwamen de maatjes samen voor een workshop boulderen bij Bossche Boulders in Den Bosch. De workshop bood niet alleen een sportieve ervaring maar ook een gelegenheid voor deelnemers om elkaar te ontmoeten en te verbinden. Onder begeleiding van een ervaren coach werden ze ingewijd in de wereld van boulderen in een gezellige en ontspannen sfeer.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Sportief en Sociaal Boulderen

Boulderen bleek de ideale activiteit voor zowel sportieve uitdaging als sociale interactie. Met korte routes en wanden van ongeveer 4 meter hoog draaide het niet alleen om fysieke kracht, maar ook om balans, techniek, en samenwerken. Het bewust lage instapniveau zorgde ervoor dat zowel ervaren klimmers als beginners konden genieten van deze sociale sport, waarbij maatjes samenwerkten om boulderpuzzels op te lossen. Na afloop was er gelegenheid om onder het genot van een drankje de ervaringen te delen, en zelfs nummers uit te wisselen.

Workshop Afsluiting en Toekomstige Ontmoetingen

Het dagprogramma, van 14:45 tot 17:00, werd afgesloten met een gezamenlijk moment van ontspanning. De maatjes konden onder het genot van een drankje niet alleen napraten maar ook nummers uitwisselen, waardoor de workshop niet alleen een eenmalige sportieve uitdaging was maar ook een platform bood voor toekomstige ontmoetingen. Bossche Boulders bleek de perfecte omgeving voor deze verbindende ervaring, goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer vanaf Den Bosch station.

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 170 bijeenkomsten georganiseerd, 1350+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Toekomst

Wil jij ook graag andere mensen leren kennen? Meld je dan aan voor een van onze toekomstige activiteiten. Wie weet zien we jou de volgende keer.

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.