Wim de Bruin

Activiteitenbegeleider

Mijn naam is Wim, in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met gamen en fitness. Interesses zijn vooral pretparken, wandelingen en andere actieve uitjes. Hoewel ik overal wel aan mee wil doen, is een terras wat minder aan mij besteed. Momenteel werkzaam als onderhouds-schilder waarbij ik allerlei mensen tegen kom. Ondanks dat je veel mensen tegenkomt, miste ik toch vaak het serieuze contact waarna ik bij brabant maatjes terecht kwam via social media.

Eenzaamheid is een lastig onderwerp in de maatschappij, het kost veel kracht en moeite om jezelf kwestbaar op te stellen en te praten over hoe je in je vel zit. Brabant maatjes is naar mijn idee de perfecte combinatie van positiviteit en je sociale vaardigheid verbeteren, tijdens een leuke activiteit zit je al in een positieve ontspannen mindset en kan dat net het verschil maken om die eerste sociale stap te zetten naar nieuw contacten.

Mijn vooruitgang op sociaal vlak is bij brabant maatjes in een sneltrein gegaan, begin 2023 meegegaan bij een bowling activiteit in tilburg. Nu meerdere activiteiten later begint het spannende avontuur als vrijwilliger. Ik ben zelf als persoon gegroeid tijdens de activiteiten en wil heel graag andere jongeren daar mee helpen. Brabant maatjes is een heel mooi initatief en ik hoop dat we uiteindelijk een maatje vinden voor iedereen die zich nu of later eenzaam voelt.

Stuur mij een bericht

Kom jij ons team versterken?

Word deel van Brabant Maatje

Bekijk vrijwilligers vacatures