Zondag 17 Maart zijn wij met de maatjes Prison Escape gaan doen bij NondeJeu. Dat is de locatie waar we ook het Kerstdiner 2023 hebben gehad. Drie deelnemers deden voor het eerst mee aan een activiteit. Prison Escape is een cellencomplex waarbij je een chip krijgt waarmee je deuren opent.

Achter elke deur zat een spel dat je moest doen, bijvoorbeeld puzzels en raadsels oplossen, rekenkundige opgaven maken, basketballen en klimmen. Voor elk spel kreeg je punten. Het team met de meeste punten op het einde wint het spel. Tijdens elk spel kon je de scores van andere teams zien, dus het was spannend. Elk team was met 4 personen. Wij waren met drie teams van Brabant Maatjes.

Het duurde alles bij elkaar zo’n anderhalf uur. En het was erg leuk om met elkaar te doen. Na de activiteit konden de maatjes nog lekker gezellig verbinden met elkaar onder het genot van een drankje.

Word vrijwilliger voor de regio Tilburg!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van eenzame jongeren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Joeri de Bruijn

Publicatiedatum: 19-03-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.