Op 6 mei vond er bij Dolfijn The-plays-to-be in Tilburg een avond vol plezier plaats met een arrangement van twee activiteiten: bowlen en glow in the dark midgetgolf.

Bowlen: Plezier, competitie en gezelligheid!

Het bowlen begon en was een gezellige en sportieve bezigheid op de verschillende gereserveerde banen. Verschillende maatjes kwamen samen om te genieten van een ontspannen avond vol plezier. Ervaring was niet vereist, dus iedereen kon meedoen voor de fun.

Het bowlen zorgde voor een levendige sfeer waarin de deelnemers hun best deden om de pins omver te werpen en een zo hoog mogelijke score te behalen. Tekst gaat verder onder foto >>

Bron: Op maar liefst 4 bowling banen!

Glow in the dark midgetgolf: Jungleavontuur!

Na het bowlen was het tijd voor de tweede activiteit, namelijk glow in the dark midgetgolf. Dit was een spectaculair avontuur met een jungle-thema, waarbij alles oplichtte dankzij blacklightverlichting. Terwijl de maatjes probeerden om in zo min mogelijk slagen het balletje in een van de 18 holes te krijgen, kwamen ze langs allerlei planten en dieren uit de jungle.

Dit zorgde voor een unieke en magische ervaring, waarbij iedereen zijn best deed om de golfbaan te voltooien. Tekst gaat verder onder foto >>

Bron: Samen holes slaan glow in the dark!

Doorbreek eenzaamheid: Help de maatjes hun eenzaamheid te doorbreken

Doneer een bijdrage | word vrijwilliger | bied ruimte aan | Stichting Brabant Maatjes. Samen verminderen we eenzaamheid en bouwen we aan een gelukkigere en meer verbonden samenleving. Steun mee, maak het verschil en wees ook een maatje! Tekst gaat verder onder foto >>

Bron: Weer een geslaagde avond met Stichting Brabant Maatjes!

Nummers uitwisselen: Verbinding en nieuwe vriendschappen!

Tijdens de avond hadden de maatjes ook de gelegenheid om elkaars nummers uit te wisselen met een drankje achteraf, waardoor ze contact konden houden en wellicht in de toekomst nog meer leuke activiteiten konden ondernemen.

Het uitwisselen van nummers gaf de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en het sociale aspect van de avond te versterken. Tekst gaat verder onder foto >>

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.