Bryan Vreijsen (30) en Kim Mathura (34) weten hoe het is om je eenzaam te voelen. Samen helpen ze eenzame jongeren in Noord-Brabant aan sociale contacten. Het leverde het duo een hechte vriendschap op. ‘Niemand vroeg ooit: “Hoe gaat het nou eigenlijk met je?”’

Tekst gaat verder onder de foto >>

Kim Mathura en Bryan Vreijsen: ‘Bryan en ik zijn al een paar keer weekendjes weg geweest samen, en onze partners vinden dat prima.’

Bryan: ‘Ik heb op zes basisscholen gezeten. Pas op de laatste school – in groep 8 – ben ik niet weggepest. Ik kon niet voor mezelf opkomen en voelde mij onbegrepen. Op een gegeven moment vertrouwde ik niemand meer. Van jongs af aan heb ik mij daarom heel eenzaam gevoeld.’

Kim: ‘Ik was vroeger eenzaam op een andere manier. Ik had veel mensen om mij heen en ging vaak op stap. Dat was supergezellig, maar als ik ’s avonds thuiskwam dacht ik: bij wie kan ik nou terecht om mijn verhaal te delen? Of als ik me echt heel rot voel? Ik miste de diepgang in de contacten.’

Lees verder via nd.nl >>

Ontdek en beleef spannende nieuwe avonturen!

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.