Kim Mathura

Secretaris

Mijn naam is Kim. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en heb daar ook mijn opleiding communicatie afgerond aan de Fontys Economische Hogeschool. In mijn vrije tijd houd ik van koken, escaperooms, actieve uitjes en het organiseren van creatieve activiteiten en evenementen. Ook hou ik ervan om lekker uit eten te gaan en af en toe een borrel te doen.

Op dit moment werk ik als jongerenwerker binnen het Next Up-project in Tilburg en omstreken van R-newt. Ik geloof dat het belangrijk is om jongeren te helpen hun talenten te ontdekken en om hun expertise te gebruiken om de wereld een beetje mooier te maken. Ik heb zelf al verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd in de culturele sector en veel vrijwilligerswerk gedaan, waaronder het opzetten van een kerstdiner voor eenzame mensen in Tilburg.

Ik ben actief bij Brabant Maatjes omdat ik geloof dat iedereen het verdient om een maatje te hebben – iemand om mee te kletsen, af te spreken en leuke dingen mee te doen. Niemand hoort alleen te zijn.

Als je activiteiten wilt opzetten voor Stichting Brabant Maatjes en hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Bekijk LinkedIn profiel
Stuur mij een bericht

Kom jij ons team versterken?

Word deel van Brabant Maatjes

Bekijk vrijwilligers vacatures