Op vrijdag 2 juni vond de tweede brainstormavond van Brabant Maatjes plaats bij Astare in Tilburg. Het doel van de avond was om samen met de aanwezigen activiteiten te bedenken voor de maanden augustus, september en oktober. Kim en Bryan waren de begeleiders van de avond, bijgestaan door andere vrijwilligers.

Het programma van de avond zag er als volgt uit: de inloop was van 19.00 tot 19.30 uur, gevolgd door een welkomstwoord om 19.30 uur. Daarna werd er een presentatie gegeven over de activiteiten van dit jaar, waarbij er ruimte was voor een dialoog met de deelnemers om te bespreken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen mogelijk waren.

Afgelopen Evenementen › Uitgelicht › – Astare

Dankbaar dat wij gebruikt mochten maken van de locatie bij Astare uitzendbureau Tilburg

Creatieve brainstorm en naborrel!

Van 19.45 tot 20.30 uur gingen wij samen met de maatjes brainstormen over nieuwe activiteiten. Na afloop presenteerden de groepjes hun ideeën van 20.30 tot 21.00 uur. Tot slot was er van 21.00 tot 21.30 uur gelegenheid om te borrelen en te genieten van hapjes.

De avond bood een uitgelezen kans voor de aanwezigen om hun creativiteit te laten stromen en gezamenlijk nieuwe en spannende activiteiten te bedenken voor de komende maanden. Met de inzet van Kim, Bryan en de andere vrijwilligers beloofde het een vruchtbare en inspirerende avond te worden.

Samen aan het naborrelen tijdens een inspirerende brainstorm sessie!

Ontdek en beleef spannende nieuwe avonturen!

Er kwamen toffe ideeen uit zoals Escape Rooms, Dierentuinen bezoeken, klimparken, poolen en meer die binnenkort online komen te staan!

Deze zullen de komende tijd uitgewerkt worden en verschijnen op onze activiteiten pagina. Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven hiervan? Schrijf dan je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.