Samen het Mastbos in Breda verkennen!

Op zondag 4 juni vond er een leuke activiteit plaats in Breda: een wandeling en lunch in het Mastbos. Het evenement was geschikt voor maatjes die op zoek waren naar een gezellige zondagmiddagactiviteit om te ontmoeten. Ze konden niet alleen genieten van een mooie wandeling, maar ook van een heerlijke lunch achteraf, en dit alles in het gezelschap van hun trouwe viervoeters.

Om 11.25 uur verzamelden de maatjes zich bij Landgoed Bouvigne, waar een kort voorstelrondje plaatsvond. Om 11.30 uur begon de wandeling door het Mastbos, een prachtig natuurgebied waar iedereen kon genieten van de buitenlucht en de schoonheid van de natuur. De wandeling duurde ongeveer 1,5 uur en bood de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van medewandelaars.

Wandelen en ontmoeten in het Mastbos

Honden welkom: Genieten van wandeling en lunch!

Een bijzonder aspect van deze activiteit was dat honden welkom waren tijdens zowel de wandeling als in het restaurant. Hondenliefhebbers konden dus hun trouwe viervoeters meenemen en samen met hen genieten van de wandeling en de lunch.

Na de wandeling was het tijd voor de lunch bij Eetcafé de 7 heuveltjes. De maatjes konden hier lunchen en gezellig bijpraten met andere jongeren die aanwezig waren. De lunch duurde van 13.00 uur tot ongeveer 14.00 uur en bood een geweldige gelegenheid om de dag in stijl af te sluiten.

Tijjdens de lunch werden nummers uitgewisseld tussen de maatjes en afgesproken contact te houden. Ook werd er gekeken naar activiteiten die eraan komen deze zomer!

Even uitrusten tijdens de wandeling

Even de deur uit in de buitenlucht

Al met al was de wandeling en lunch in het Mastbos een geslaagde activiteit. De combinatie van de prachtige natuur, het gezelschap van andere wandelaars en de mogelijkheid om honden mee te nemen, zorgde voor een unieke en gezellige ervaring.

Het evenement bood deelnemers de kans om te genieten van de buitenlucht, te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. We kijken uit naar toekomstige activiteiten waarbij jongeren op een leuke en informele manier samen kunnen komen.

Groepsfoto bij Eetcafé de 7 heuveltjes in Breda

Ontdek en beleef spannende nieuwe avonturen!

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.