Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Activiteiten-brainstormavond #2 – Beslis mee!

2 juni | 19:00 - 21:30

Activiteiten brainstorm avond #2 – Tilburg

Op vrijdag 2 juni organiseert Brabant Maatjes de 2e brainstormavond bij Astare in Tilburg. Het doel van de avond is om activiteiten te bedenken samen met jullie voor de maanden augustus, september en oktober. Kim en Bryan zullen de avond begeleiden samen met andere vrijwilligers.

Alvast inspiratie opdoen: Tijdens de laatste brainstorm avond zijn vele activiteiten bedacht, die de komende tijd gaan plaatsvinden zoals: Bowlen & glow in the dark midgetgolf Tilburg, Sint-jan beklimmen Den Bosch en Jazz Festival in Breda!

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: de inloop is van 19.00 tot 19.30 uur, waarna er om 19.30 uur een welkomstwoord zal volgen. Vervolgens zal er een presentatie gegeven worden over de activiteiten van dit jaar, waarbij er gelegenheid is voor een dialoog met de deelnemers over wat er goed ging en waarin er verbetering mogelijk is.

Van 19.45 tot 20.30 uur zullen de deelnemers in groepjes brainstormen over nieuwe activiteiten. Hierna zullen de groepjes hun ideeën presenteren van 20.30 tot 21.00 uur. Tot slot is er van 21.00 tot 21.30 uur nog gelegenheid om te borrelen en te genieten van hapjes.

Bron: Brainstormavond 1 bij de Lochal in Tilburg

Voorbereidingen

  • Schrijf zelf alvast ideeen op! De enige vereisten zijn: Toegankelijk met het openbaar vervoer, liefst binnen Noord-Brabant, voor minimaal 12 deelnemers.
  • Hapjes en drinken zijn bij de ticket inbegrepen in de eigen bijdrage, alsook ruimte huur.

Haal tickets via onze ticketshop

Wil jij deze brainstorm avond ook meemaken? Zorg dan dat je erbij bent en meld je snel aan via onze ticketshop! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Locatie en tijd

Astare uitzendbureau – Schouwburgring 158, 5038 TM Tilburg / Vrijdagavond 2 Juni / tussen 19.30 en 21.30

Locatie is op loopafstand van het centraal station Tilburg

Er zal een mail gestuurd worden om iedereen op de hoogte te stellen, we hopen op een inspirerende avond vol ideeën en gezelligheid!

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Brabant Maatjes
E-mail:
info@brabantmaatjes.nl
Bekijk de site van Organisator