Bordspellen zijn al eeuwenlang een populaire manier om met maatjes te ontspannen en plezier te maken. Maar wist je dat bordspellen meer zijn dan alleen amusement? Ze zijn ook een krachtig instrument voor verbondenheid en gezelligheid.

De warme, knusse sfeer die gecreëerd wordt door samen rond een tafel te spelen, met hapjes en drankjes, draagt bij aan een gevoel van comfort en samenzijn. Alsof iedereen elkaar al jaren kende, ondanks dat er een paar Maatjes voor de eerste keer mee waren. Er werd vrolijk gekletst, gelachen en er werden nummers uitgewisseld.

Op de locatie zelf was het ook goed geregeld. We konden kiezen welk spelletje we maar wilden boven in de spelkamer pakken en spelen. En kwamen we er niet uit dan was er altijd iemand van Roll the Dice in de buurt om ons te helpen met wat tips of een uitgebreide uitleg. Ze waren zo vriendelijk en meegaand dat er na afloop van de activiteit een paar Maatjes hun spelletje mochten afmaken. Het was een leuke middag met veel gezelligheid!

Word vrijwilliger voor de regio Eindhoven!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van eenzame jongeren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Robin Elbersen | 25-03-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.