De maatjes verzamelden zich rond 20 uur voor de Nobelear in Etten-leur, om samen gezellig een musical te kijken.

De musical ging vooral over Elle Woods, het coolste sociëteitsmeisje, duikt Harvard in om haar ex terug te winnen. Een van de leukere stukken van de musical was de pakketbezorger van UPS. Zeker het tweede deel van de musical bevatten meer humor en het eerste deel veel muziek en intro van het verhaal.

De maatjes hadden het erg naar hun zin, en zien een musical wel vaker zitten. Zeker de locatie de Nobelear werd positief ontvangen. Een leuke groepsfoto kan natuurlijk niet achterblijven en die hebben we dan ook mooi in de pauze kunnen maken.

Word vrijwilliger voor de regio Breda!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van eenzame jongeren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Wim de Bruin

Publicatiedatum: 15-03-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.