Op zondag 25 februari was er in Breda een mysterieus uitje op de planning, samen met 13 maatjes zijn wij verwelkomd bij Holy Moly. Met 2 groepjes liepen wij door de verschillende spannende ruimtes en deden we hier en daar puzzels om naar de volgende kamer te gaan. We hebben gelachen, vol spanning door de gangetjes gelopen en achteraf ontspannen met een heerlijke lunch. 

Tijdens de mysterieuze lunch werden er leuke gesprekken gevoerd over sporten, elkaars werk, wat leuke nieuwe activiteiten zouden kunnen zijn. Ook werden er weer nummers uitgewisseld en plannen gemaakt om samen naar een feest te gaan. 

De twee vrijwilligers Kimberley en Wim werden door de deelnemers gecomplimenteerd voor het super leuke uitje en zouden het graag nog eens doen! Wie weet kunnen we dit weer eens op zetten!

Wat lijkt jou leuk om eens te doen in Breda? Laat het ons weten via info@brabantmaatjes.nl.

Word vrijwilliger voor de regio Breda!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van eenzame jongeren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Kimberley

Vrijwilligers aanwezig: Wim de Bruin en Kimberley de Bruijn

Publicatiedatum: …

Dit bericht is gepost in Breda. Bookmark de link.
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.