Zaterdag 24 februari was het dan eindelijk zo ver, onze eerste activiteit in samen werking met Cinecitta en Marnick!

De maatjes verzamelden zich rond 15:30 uur voor de Cinecitta om samen gezellig een film te kijken en achteraf nog gezellig iets te eten en te drinken. We begonnen de middag met een leuke film namelijk Drive Away Dolls. Een grappige film was dit en wat was het fijn dat de film gelijk begon!

Lekker borrelen

Nadat de film was afgelopen, gingen we nog even samen wat drinken en kregen wij van de grote baas Marnick een uitleg over de samenwerking en over Cinecitta zelf. Hij vertelde ons dat Cinecitta vooral ‘arthouse films’ toont die je niet zo snel bij andere bioscopen zal zien. Ook kregen wij nog een beoordelingsbriefje waar de maatjes konden zeggen wat ze van de film vonden. Bovendien kregen we ook heerlijke borrelhapjes zoals olijven en kaas, dit was zeer lekker.

Groepsfoto

Een leuke groepsfoto kan natuurlijk niet achterblijven en die hebben we ook aan het einde van de activiteit gemaakt. Het was een verbindende activiteit en we willen Cinecitta en Marnick dan ook heel erg bedanken voor alles!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.