Al vroeg in de ochtend stonden we met een mooi aantal deelnemers te kletsen en te wachten tot we mochten beginnen met een rondleiding bij Reptielenhuis de Aarde. Vooraf aan een activiteit plannen wij altijd 15 minuten eerder in, zodat iedereen op tijd is en even de tijd heeft om elkaar te leren kennen en de dag rustig te starten. Rond 10:00 uur mochten wij naar binnen om met de rondleiding te starten.

De fascinatie tussen onze deelnemers en dieren is en blijft een bijzondere ervaring, het is dan ook erg leuk om te zien hoe we bij Reptielenhuis de Aarde een energieke rondleiding hebben gehad vol passie en kennis. De deelnemers mochten een wandelende tak op hun armen laten kruipen en een slang vasthouden. En bijna iedereen heeft dit ook echt gedaan! De rondleiding was opgesplitst met een pauze van 10 minuten waarbij we even de tijd hadden om te kletsen over het eerste gedeelte van de rondleiding. Nadat de koffie en thee op was, zijn we verdergegaan met de rondleiding en liepen we naar het bovenste gedeelte van het reptielenhuis. Tijdens het tweede gedeelte mochten we aan het einde van de rondleiding de slang beethouden. Een beetje spannend, maar wel heel bijzonder.

Lees verder onder de foto’s >>>

Twee nieuwe vrijwilligers: Krijn en Lizzy!

Na de rondleiding konden de deelnemers zelf nog rondlopen tot 17:00 uur. Waarbij er een deel besloot om samen nog even Breda in te gaan, er werden nieuwe ideeën opgedaan voor volgende activiteiten en we mochten 2 nieuwe vrijwilligers verwelkomen bij team Breda: Krijn en Lizzy; hiermee zullen jullie later kennis meemaken. Als vrijwilligersteam hebben wij nog heerlijk in de tuin van De Aarde gezet om te brainstormen voor nieuwe ideeën en kwam er nog een deelnemer met ons kletsen. Al bij al, een zeer geslaagde dag en weer blije deelnemers!

Word vrijwilliger voor de regio Breda!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van eenzame jongeren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Kimberley de Bruijn | 13-04-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.