Afgelopen zondag 14 april 2024 hadden de maatjes weer een leuke activiteit in Waalwijk. Namelijk game bij High Score Waalwijk! De maatjes verzamelde zich rond 13:45 bij de ingang en we gingen weer even bij kletsen en de pret kon al snel gaan beginnen!

Game over

Bij High score Waalwijk kregen we een pasje waarmee we een uur lang allerlei verschillende spelletjes konden spelen. Er waren 2 verschillende verdiepingen met allerlei games zoals: Een dans spel, Pac Man, Mario Kart en nog heel veel andere dingen.

Met verschillende groepjes gingen we spelletjes spelen van 14:00 tot 15:00. Een paar maatjes eindigde met een leuk potje bowlen, wat een leuke en sociale verbinding blijft bowlen!

Stichting Brabant Maatjes - Highscore Waalwijk 3

Milkshake

Achteraf zijn de maatjes bij de KFC nog iets lekkers gaan drinken. Onder andere een heerlijke milkshake of een hapje eten. Maar niet voordat we natuurlijk nog een groepsfoto hadden gemaakt.
Hier hebben we nog een beetje na gekletst, wat de plannen voor volgende week zijn en de volgende activiteiten van Brabant Maatjes.

Daarna gingen we naar huis met de gedachte dat het een gezellige middagje was in Waalwijk! Super bedankt iedereen voor deze leuke dag!

Word vrijwilliger voor de regio Waalwijk

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Stichting Brabant Maatjes - Highscore Waalwijk 2

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Roy Buster | 16-04-2024

Stichting Brabant Maatjes - Highscore Waalwijk 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.