Creatieve samenkomst: Eenzame Jongvolwassenen schilderen & connecten bij ContourDeTwern Waalwijk

In het hart van Waalwijk bloeit een unieke samenwerking tussen twee lokale krachten: Stichting Brabant Maatjes en Contour de Twern. Deze samenwerking is niet zomaar een project, het is een warme uitnodiging aan jongvolwassenen tussen de 18 en 40 jaar om deel te nemen aan een bijzondere reis van creativiteit en verbinding.

Buurthuis Zanddonk is het toneel waarop deze ontmoetingen en activiteiten plaatsvinden, gedreven door een gezamenlijke passie voor gemeenschapsvorming en het koesteren van individuele talenten.

Stichting Brabant Maatjes - ContourDeTwern Waalwijk Open inloop 1

Doelstelling

De kern van ons initiatief is eenvoudig maar krachtig: jongvolwassenen samenbrengen, hun creatieve vlam aanwakkeren en de banden van vriendschap en samenwerking versterken. Door het organiseren van laagdrempelige activiteiten willen we niet alleen individuen inspireren, maar ook de gemeenschap als geheel verrijken.

Onze doelstelling is niet alleen om leuke avonden te bieden, maar ook om een thuis te creëren waar iedereen welkom is en waar ieders stem gehoord wordt.

Stichting-Brabant-Maatjes-Contour-de-Twern-Waalwijk

2-wekelijkse open inloop in Gemeente Waalwijk

Elke twee weken openen we de deuren van Buurthuis Zanddonk om een avond vol creativiteit en samenzijn te delen. De avond begint rustig, met een informele inloop waarin deelnemers elkaar kunnen leren kennen en de sfeer kunnen proeven.

Vervolgens duiken we in een wereld van verbeelding en expressie, met activiteiten variërend van schilderen tot kaarten maken. Wat deze avonden echt bijzonder maakt, is dat de activiteiten niet van bovenaf worden opgelegd, maar juist worden bedacht door de deelnemers zelf. Dit zorgt voor een unieke dynamiek waarin ieders creativiteit tot bloei kan komen.

De volgende avonden staan gepland op:

Stichting Brabant Maatjes - ContourDeTwern Waalwijk Open inloop 3

Samenwerkende partners

Onze samenwerking met Contour de Twern is als een samensmelting van twee zielen met één missie: het welzijn van onze gemeenschap bevorderen. Contour de Twern brengt haar expertise op het gebied van welzijnswerk en community-building, terwijl Stichting Brabant Maatjes zich richt op het betrekken van jongvolwassenen en het creëren van een platform voor zelfexpressie en verbinding.

Samen vormen we een hecht team dat gedreven wordt door een gedeelde passie voor het dienen van anderen.

Aanmelding en toegankelijkheid

Aanmelden voor onze evenementen is eenvoudig en gratis, omdat we willen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Door de drempel zo laag mogelijk te houden, hopen we een diverse groep mensen aan te trekken die elkaar kunnen inspireren en versterken.

Conclusie

Onze samenwerking met Contour de Twern in Waalwijk is meer dan alleen een project; het is een liefdevol initiatief om jongvolwassenen samen te brengen, hun talenten te vieren en vriendschappen te smeden die een leven lang meegaan.

Met een warm welkom, een scala aan creatieve activiteiten en een hechte gemeenschap van gelijkgestemden, streven we ernaar om een veilige haven te bieden waar iedereen zich thuis kan voelen en zijn ware zelf kan uiten. Dit is slechts het begin van een prachtige reis van verbinding en groei, en we nodigen iedereen uit om deel te worden van onze bijzondere gemeenschap in Waalwijk en daarbuiten.

Stichting Brabant Maatjes - ContourDeTwern Waalwijk Open inloop 2
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.