Stichting Brabant Maatjes – Stand up Biking Sun en Fun

Afgelopen woensdag zijn we met een aantal deelnemers naar Sup en Fun geweest in Breda. De deelnemers durfde de gok wel te wagen met de mogelijke regen in aantocht.

Tijdens de kennismaking werd duidelijk dat een deelnemer bij twee nieuwe deelnemers interesse had opgewekt voor activiteiten bij Brabant maatjes.

Stichting Brabant Maatjes - Stand up Biking Sun en Fun 4

Interesse Gewekt: Nieuwe Vriendschappen Bloeien bij Stichting Brabant Maatjes

Na een korte uitleg en een oefen rondje, zijn we een mooie route gaan fietsen. tijdens de route kwamen we mooie gebouwen tegen en prachtige natuurlijke gebieden.

Er was ook af en toe ruimte voor even wat sneller te fietsen en jezelf uit te dagen.

Stichting Brabant Maatjes - Stand up Biking Sun en Fun 5

Uitdaging en Voldoening: Fietsen met Flair

Na afloop waren de deelnemers wel wat vermoeid maar wel voldaan. Het was een geslaagde actieve maar ontspannen activiteit.

Samenwerkende Partners

  • Sup en Fun Breda: Dank voor de begeleiding tijdens de Standup biking tour. Jullie deskundige instructeurs maakten onze ervaring onvergetelijk en zorgden voor een veilige en plezierige rit langs de prachtige Bredase wateren en landschappen.
  • Gemeente Breda: Dank voor de genereuze subsidie aan Sup en Fun waardoor deze activiteit gratis kon plaatsvinden voor onze maatjes. Jullie steun bevordert niet alleen het welzijn van onze gemeenschap, maar moedigt ook de deelname aan gezonde en verrijkende activiteiten aan. We waarderen jullie voortdurende inzet voor het bevorderen van inclusie en gezondheid binnen onze stad.
Stichting Brabant Maatjes - Stand up Biking Sun en Fun 6
Stichting Brabant Maatjes – Stand up Biking Sun en Fun 6

Vervolg activiteiten om gratis aan mee te doen

Stichting Brabant Maatjes - Suppen Breda

Word vrijwilliger voor Brabant Maatjes

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren en volwassenen met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn.

Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. Wij hebben een ANBI-Status.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Wim de Bruin | 18-04-2024

Stichting Brabant Maatjes - Stand up Biking Sun en Fun 1
Stichting Brabant Maatjes – Stand up Biking Sun en Fun 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.