Breda Jazz Festival: Onvergetelijke Ervaring

Afgelopen weekend vond het Breda Jazz Festival 2023 plaats, en namens Brabant Maatjes willen we graag verslag uitbrengen van deze fantastische activiteit.

Het festival was gevuld met een leuke sfeer, mooi weer en gezellige muziek, waardoor het een onvergetelijke ervaring was voor alle maatjes.

Zonnig weer verhoogt festivalplezier

Gelukkig zat het weer tijdens het festival mee en scheen de zon volop. Dit droeg bij aan de feestelijke sfeer en maakte de hele ervaring nog plezieriger. De Maatjes genoten van de muziek, terwijl ze ontspannen in de zon zaten of rondliepen tussen de verschillende podia.

Tekst gaat verder onder de foto! >>

Geweldige muziek, goody bags en zomerplannen

Naast de geweldige muziek kregen alle maatjes een goody bag, met daarin leuke spullen en een flesje water. Dit extraatje werd zeer gewaardeerd en droeg bij aan de algehele positieve ervaring van het festival.

Tussendoor vonden er leuke gesprekken plaats, en werden activiteiten die deze zomer gaan plaatsvinden besproken. Op onze brainstorm op 2 juni gaan wij deze verder uitwerken. Wil jij daar ook bij zijn? Check de link: Activiteiten-brainstormavond #2

Tekst gaat verder onder de foto! >>

Leuke sfeer, met mooie gesprekken

Al met al was het Breda Jazz Festival 2023 een buitengewoon geslaagd evenement. De combinatie van de leuke sfeer, het mooie weer en de gezellige muziek zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor alle maatjes.

Achteraf hebben we nagekletst, zijn er nummers uitgewisseld onder het genot van heerlijke drankjes en is er een groepje nog samen op pad gegaan!

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.