Zaterdag 13 mei vond er weer een ladiesnight plaats, maar nu in Den Bosch. De meiden bezochten Barkade. Wie er geweest is, weet dat het niet zomaar een restaurant of buurtcafé is. Verscholen achter de arcade spellen bevind zich er een karaoke booth!

Karaoke, Karaoke en Karaoke

De meiden hadden zich verzameld in de karaoke booth en dan is de vraag, wie begint er als eerste met zingen? In tweetallen gingen de meiden hun eigen gekozen nummer zingen. Wij moesten even warm worden, maar daarna ging het helemaal los!

Van Metal tot pop tot Disneynummers! Een diversiteit aan nummers en zo kwam je ook erachter wie het nummer kende.

Was je niet aan de beurt?

Dan werd er gezellig gekletst of kon je even een drankje halen. Uiteindelijk werden nummers uitgewisseld en vroeg deze activiteit naar meer ladiesnights!

Op onze brainstorm op 2 juni gaan wij de volgende ladiesnight bedenken. Wil je daarbij zijn?

Check de link: Activiteiten-brainstormavond #2

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven doorKim Mathura
  • Publicatiedatum: 15-05-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.