Op zaterdag 6 april was het dan zover, een groep met maatjes die gezamenlijk met vrijwilligers van Brabant maatjes en Nature For Health een leerzame maar ook rustgevende wandeling maakten langs het natuurgebied het Engelermeer in S’hertogenbosch.

Een middag genieten met elkaar en ook leren om rustig te kunnen genieten en te luisteren in de natuur. Hier hebben we verschillende oefeningen gedaan begeleid en verzorgd door Nature for Health.

Één met de natuur

Wat heb je nog meer nodig dan mooi weer en leuke maatjes die aanwezig waren, om een geslaagde dag te maken. Met namen ook dank aan Nature For Health.

En hierdoor hebben ook weer diverse maatjes wat opgestoken van de natuur en elkaar beter leren kennen, waardoor diverse maatjes ook elkaars gegevens uitwisselden om contact met elkaar te behouden.

Word vrijwilliger voor de regio Den Bosch!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 250 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ mensen bereikt, waarvan meer dan 800 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren en volwassenen

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Lijkt het jou ook leuk om in de natuur of in een andere omgeving maatjes te maken en leren kennen, dan kan jij altijd jezelf aanmelden voor één of meerdere komende activiteiten van Brabant maatjes.

Dus zien wij jou bij de volgende activiteit? Want onthoud “iedereen zet wel eens die eerste stap”

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Kevin Sperber | 08-04-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.