Op zaterdag 30 maart hebben wij, op het verzoek van een deelnemer, een heerlijke Luxe Paas High Tea gehad bij Brownies & Downies. Bij aankomst lagen er super leuke tekeningen en waren de tafels al heerlijk gedekt.

De maatjes verzamelden zich rond 10:45 uur voor de ingang, veel maatjes raakten al in gesprek met maatjes die ze al vaker hebben ontmoet en ook de nieuwe deelnemers sloten leuk aan bij de groep.

Zodra we ieder een plekje hadden uitgekozen, konden we starten met de theekeuze per tafel. Zoals verwacht was de Rooibosthee weer ongekend populair. Het eten bestond onderandere uit: rijk belegde sandwhiches, verschillende brownies en andere zoetige chocolade traktaties, het was niet alleen een genot om te eten, maar ook super gepresenteerd.

Tijdens de High Tea zijn we vriendelijk geserveerd door het personeel werkzaam bij Brownies & Downies. Jammergenoeg, was het waarschijnlijk een te grote groep, om echt een praatje te kunnen maken met het personeel, maar desalnietemin was het een geslaagd uitje.

De sfeer onder de maatjes was zeer goed, en overal waren boeiende gesprekken aan de gang. Nadat de activiteit eigenlijk was afgelopen, zijn er nog meerdere maatjes gebleven om na te praten, “er is nog 3 uur nagebabbeld”. Een aantal maatjes zijn nog op eigen initiatief de stad ingegaan, en hebben nummers uitgewisseld. De maatjes hadden het erg naar hun zin en genoten volop van de uitgebreide High Tea. De locatie Brownies & Downies werd positief ontvangen en we zullen in de toekomst vast en zeker nog eens gaan!

Word vrijwilliger voor de regio Breda!

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van eenzame jongeren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Wim de Bruin | 30-03-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.