Lasergamen en bowlen in Cubaanse sfeer

Zaterdag 9 december hadden we voor de maatjes weer een super leuke activiteit georganiseerd. We zijn in maar liefst twee groepen, een middag- en een avondgroep, gaan lasergamen en bowlen bij De Voltage in Tilburg.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Ready, set, go!

Met de middaggroep begonnen we met lasergamen. Na een korte instructie mochten we ons battle vest aandoen en onze lasergun pakken en kon de strijd beginnen. We streden in drie teams en er werd wat op los geschoten! Dacht je even veilig te zijn… nou niet dus! Maar gelukkig zijn we er allemaal weer heelhuids uitgekomen.

Na dit spannende lasergevecht volgde een pauze om even bij te komen van alle actie en gelukkig werden de vijanden al snel vrienden.

De ene na de andere strike

Het bowlen ging er iets relaxter aan toe, maar ook hier was iedereen erg fanatiek. De ene na de andere strike werd gegooid.

Tijdens het bowlen was er wat meer tijd om de andere maatjes wat beter te leren kennen. Er waren weer nieuwe gezichten bij en er was genoeg om over te praten. Er werd gezellig gekletst en sommige deelnemers meldden zich zelfs snel even aan voor nieuwe activiteiten.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Last but not least

Bij de avondgroep was de volgorde net andersom, maar het was ook zeker zo gezellig!

Kortom: perfecte activiteiten voor deze regenachtige dag 🙂

Tekst gaat verder onder de foto >>

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Tekst gaat verder onder de foto >>

Doe ook gezellig mee

Wil jij ook graag andere mensen leren kennen? Meld je dan aan voor een van onze toekomstige activiteiten. Wie weet zien we jou de volgende keer.

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Jennifer Bockting

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.