Maandag 25 december 2023 | Eerste kerstdag in Toverland | Sevenum (Limburg) | 18 +

Wij zijn vereerd dat attractiepark Toverland ons heeft benaderd. De aanleiding is het aangrijpende verhaal van oprichter Bryan Vreijsen van Stichting Brabant Maatjes, dat vorig jaar bij RTL Nieuws verscheen, waarin hij openhartig deelde dat hij jarenlang Kerst alleen vierde. Dit werd gelezen door Toverland, wat heeft geleid tot deze mooie samenwerking.

Geïnspireerd door het verhaal achter de oprichting van Stichting Brabant Maatjes wil ook Toverland haar steentje bijdragen aan de strijd tegen eenzaamheid. Wie kerst alleen viert en dat eigenlijk niet wil, wordt door Toverland uitgenodigd voor een speciaal dagje uit op eerste kerstdag. Dit is het perfecte moment om nieuwe vriendschappen te maken terwijl je geniet van de winterse gezelligheid in het park.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Tijdens de kerstvakantie staat Toverland volledig in het teken van Winter Feelings. Er is extra entertainment en er zijn zelfs winterse attracties zoals een schaatsbaan, tubingbaan en curlingbanen. De rest van het park is versierd met honderden kerstbomen en miljoenen lichtjes, wat de perfecte sfeer verzorgt om ook alle attracties zoals achtbanen te beleven (geopend mits de weersomstandigheden het toelaten). Tussendoor geniet je in de speciale Almhut met een kop glühwein of warme chocolademelk.

Aanmeldingen verlopen via www.toverland.nl/samen. Hier kun je je gegevens achterlaten zodat Toverland contact met je kan opnemen.

*Iedereen die 18 jaar of ouder is, kan zich aanmelden. Voor de genodigden zijn er geen kosten verbonden aan deelname.

Let op: Stichting Brabant Maatjes organiseert dit evenement niet zelf; aanmelden is op eigen initiatief.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Dagprogramma

Op maandag 25 december vanaf 13:00 uur staat er warme chocolademelk voor je klaar in de Almhut. Hier leer je op een gezellige manier de andere gasten kennen. Zodra je weet wie er wil schaatsen en wie er met de adrenalinejunkies in de achtbaan gaat, begeef je je in het park voor een toffe middag. Om 18:00 uur is de tafel in restaurant The Flaming Feather gedekt en hier word je getrakteerd op een magisch kerstdiner. Na het dessert loop je samen naar de slotshow, waar je nog een laatste proost uitbrengt op een magische eerste kerstdag.

Locatie

Attractiepark Toverland, Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

Parkeren kan op de gastenparkeerplaats (parkeerticket voor genodigden wordt vergoed). Toverland is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Plan eenvoudig je reis via 9292.nl.

Meer activiteiten bijwonen?

Neem een kijkje op onze activiteitenpagina!

EXTRA INFORMATIE

Je kunt je aanmelden voor deze activiteit via de website van Attractiepark Toverland. Bij een hoog aantal aanmeldingen kan helaas niet iedereen aanschuiven en zal er een loting plaatsvinden. De definitieve uitnodigingen worden uiterlijk maandag 18 december verstuurd.

EVENT DETAILS
Date: 25 december 2023

Start time: 13:00 uur

End time: 20:00 uur

Venue: Attractiepark Toverland, Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

Email: communicatie@toverland.nl

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.