Verbinden door Wraps en Film: Een WrapUp@themovies Evenement

Op een gezellige avond in Pathé Tilburg Stappegoor kwamen lokale gemeenschappen samen voor een uniek evenement. De WrapUp@themovies bracht mensen bijeen om samen wraps te maken, deel te nemen aan een foodfilmquiz en te genieten van een verrassende film.

Deze avond, georganiseerd in samenwerking met R-Newt, Smaakmatch en Pathé Tilburg Stappegoor, was een viering van gemeenschap en lokale samenwerking.

Eenzaamheid verdrijven door lokale samenwerking: Een avond van verbindende activiteiten

Het evenement bood niet alleen vermaak, maar ook een kans om eenzaamheid te verdrijven door middel van ontmoetingen en interactie. De deelnemers, die gratis konden deelnemen aan de activiteiten, werden aangemoedigd om samen te werken, nieuwe mensen te ontmoeten en banden te versterken.

Het delen van maaltijden en lachen tijdens de film creëerde een sfeer van warmte en verbondenheid die de lokale gemeenschap versterkte.

Een avond van plezier, leren en lokale samenwerking: De WrapUp@themovies ervaring

Met de film Bon Bini: Bangkok Nights, beloofde de avond niet alleen vermaak, maar ook een kans om te leren en te genieten van lokale culturele hoogtepunten. Door zich aan te melden voor het evenement, kregen de deelnemers de gelegenheid om deel uit te maken van een levendige gemeenschap die zich inzet voor het bevorderen van verbondenheid en het bestrijden van eenzaamheid.

De WrapUp@themovies avond was niet alleen een gelegenheid om samen te komen, maar ook een inspiratie voor verdere lokale samenwerking en activiteiten.

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Bryan Vreijsen

  • Vrijwilligers aanwezig: Bryan Vreijsen, Jerry Bergraaf
  • Publicatiedatum: 07-02-2024
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.