Een gezellig middagje poolen en verbinden

Op zondag 4 februari hadden de maatjes weer een activiteit in onze mooie hoofdstad van Noord-Brabant, namelijk gezellig poolen bij Poolcentrum Corner Pocket. Ook al was het weer nogal grijs, dat kon de pret zeker niet drukken!

Poolen is toch best wel lastig

We zijn de middag begonnen met gewoon even gezellig kletsen met elkaar, want we kenden nog niet iedereen even goed. Na even wachten begonnen we met poolen. We zijn gestart in groepjes van 3 en hebben toen verschillende rondes tegen elkaar gespeeld.

Na een tijdje hebben we met elkaar gewisseld, zodat we ook met de andere maatjes konden kletsen, elkaar leren kennen en tegen anderen konden spelen. Sommigen leken net echte professionals! En natuurlijk kon een lekkere tosti met curry niet ontbreken.

Lekker samen wat gedronken en nakletsen

Na 2 uur was het poolen dan helaas toch afgelopen en gingen sommige maatjes nog gezellig samen iets drinken en eten om deze middag toch nog zonnig af te sluiten. Daarna ging iedereen naar huis met het idee dat ze toch een leuke middag hebben gehad en weer nieuwe maatjes hebben leren kennen.

Ervaringen

We hebben ook nog verschillende maatjes gevraagd hoe ze het vonden gaan. “Brabant Maatjes helpt mij om even uit huis te gaan en vriendschappen te maken.”

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 200 bijeenkomsten georganiseerd, 1400+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Roy Buster

  • Vrijwilligers aanwezig: Roy Buster
  • Publicatiedatum: 05-02-2024
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.