Workshop: Bossche Bollen maken in Den Bosch

We begrijpen dat het soms eng kan zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en uit je comfortzone te stappen. Maar we willen je graag vertellen over een activiteit die we hebben georganiseerd en hoe deze heeft bijgedragen aan het welzijn van jongeren, net zoals jij.

Ontdek de Hemelse Bossche Bollen: Workshop!

We hebben namelijk Bossche bollen gemaakt! En het was niet alleen lekker, maar ook ontzettend gezellig. We begonnen met een verhaal over de geschiedenis van de Bossche bol, waarbij we aandachtig hebben geluisterd naar de bakker. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Wat een gezelligheid met zijn allen!

Dynamisch Duowerk: Samen Succesvol!

Vervolgens mochten we in tweetallen aan de slag om onze eigen Bossche bollen te maken. We hebben chocolade gesmolten in pannetjes en geroerd tot deze op de juiste temperatuur en beslag waren.

Daarna hebben we de bollen gedoopt in chocolade en in de koeling gezet om uit te harden. En als laatste hebben we de bollen gevuld met zelfgeklopte slagroom. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Zie hier de creaties van de maatjes!

Sprankelende Tafelgesprekken: Samen Genieten!

Maar het ging niet alleen om het maken van de Bossche bollen. Tijdens deze activiteit hebben we ook gezellige gesprekken gevoerd aan de tafels. Het was een leuke en ontspannen manier om nieuwe contacten te leggen en elkaar beter te leren kennen. We konden praten over interesses, hobby’s en persoonlijke ervaringen.

Het was vooral voor de maatjes een mooie kans om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten. De sfeer was erg positief en iedereen deed actief mee aan de workshop. Het was een mooie ervaring waar we met veel plezier aan terugdenken. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Centraal staat: Ontmoeten en een leuke dag hebben.

Eindeloze Mogelijkheden: Tot slot!

We willen je daarom aanmoedigen om ook eens de drempel over te stappen en deel te nemen aan activiteiten zoals deze. Het biedt je niet alleen een gezellige dag, maar ook een kans om uit je isolement te komen en nieuwe contacten te leggen.

Het kan soms eng zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, maar wie weet wat voor mooie vriendschappen en ervaringen je hierdoor kunt opdoen.

We hopen je snel te zien bij een van onze activiteiten en wensen je veel plezier!

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 15-04-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.