Overwin je angsten en beleef onvergetelijke momenten met nieuwe maatjes: Waarom de eerste stap naar een activiteit het waard is. Lees verder!

Eindhoven Game Festival 2023: Het Walhalla voor Gamers!

Op zaterdag 22 april vond het Eindhoven Game Festival 2023 plaats, georganiseerd door Dynamo Eindhoven. Het festival was een waar paradijs voor gamers en bood verschillende toernooien, gamesmarkten en Free 2 Play-gebieden. Tekst gaat verder onder de foto!

Single-player Naar Samen Beleven: De Kracht Van Sociaal Gamen!

Gamen: Meer dan alleen Competitie!

Naast het competitieve aspect was het festival ook de perfecte plek voor jongeren om nieuwe maatjes te vinden en contacten op te doen. Voor Brabant Maatjes waren er tickets beschikbaar gesteld voor een jongeren om te kunnen ontmoeten, die samen met de organisatie naar het festival gingen.

De jongeren genoten volop van de gezelligheid en ontmoetten elkaar tijdens het spelen van verschillende games. Het was mooi om te zien hoe de jongeren, waarvan de meeste die elkaar voorheen niet kenden, snel een klik hadden en samen de tijd van hun leven hadden. Tekst gaat verder onder de foto!

Single-player Naar Samen Beleven: De Kracht Van Sociaal Gamen!

Van concurrentie naar connectie: Het sociale succes van activiteiten!

Het festival was niet alleen leuk vanwege het competitieve aspect, maar ook vanwege de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen. Na afloop besloten een grote groep jongeren om nog even na te genieten op een gezellig terrasje, waar zij nummers uitwisselden en afspraken om nog eens samen te gamen.

Kortom, het Game Festival was een geslaagde dag vol nieuwe contacten, gezelligheid en gaming-plezier. Ook werd het stukje eenzaamheid even vergeten. Twijfel dus niet langer en waag die eerste stap, wie weet ontmoet jij wel jouw nieuwe beste maatje tijdens een van onze toffe activiteiten! Tekst gaat verder onder de foto!

Single-player Naar Samen Beleven: De Kracht Van Sociaal Gamen!

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 22-04-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.