Sociale spelletjesavond versterkt verbondenheid Tilburg

Op vrijdag 30 juni vond er een gezellige spelletjesavond plaats in Tilburg van 20:00 tot 22:00. Dit evenement was georganiseerd door Brabant Maatjes en T.S.V. Plato bij Wijkcentrum ‘In de Boomtak’. Het doel van de avond was om de sociale netwerken te versterken en een gevoel van verbondenheid te creëren onder de deelnemers.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Voor ieder wat wils qua spelletjes

Tijdens de spelletjesavond konden de deelnemers verschillende gezelschapsspellen spelen, waaronder klassiekers zoals Mens Erger Je Niet, kaartspellen, Yahtzee en nog veel meer. Het evenement bood een leuke en ontspannen sfeer waarin mensen samen konden genieten van een spelletje onder het genot van een drankje.

De activiteit was toegankelijk voor iedereen, ongeacht afkomst of eventuele beperking. Dit droeg bij aan het creëren van een inclusieve gemeente waarin alle activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Positieve impact en beleving

De spelletjesavond was gericht op het ondersteunen en stimuleren van sociale netwerkvorming en activiteit werd georganiseerd vanuit het perspectief van normaliseren en preventie, waarbij de nadruk lag op het bevorderen van verbondenheid en het versterken van sociale contacten.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Plezier, verbinding en welzijn

Al met al was de spelletjesavond een groot succes! Het was geweldig om te zien hoe de studenten van Plato en de maatjes samenkwamen. Ze hebben niet alleen plezier gehad, maar ook nieuwe verbindingen gelegd. Wie weet ontstaat er wel een nieuwe generatie spelletjeskampioenen dankzij dit evenement.

Deze spelletjesavond heeft niet alleen gezorgd voor een leuke avond, maar ook voor een positieve impact op hun welzijn en gevoel van verbondenheid. Dit zorgt ervoor dat eenzaamheid onder jongeren wordt aangepakt en problemen op lange termijn. >”>Lees meer over eenzaamheid >>

Want laten we eerlijk zijn, een avond vol lachen, plezier en gezelligheid is het beste medicijn voor welk probleem dan ook.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Een geslaagde avond en mooie samenwerking!

Het creëren van een inclusieve gemeente waarin iedereen kan deelnemen aan activiteiten is van groot belang, en dit evenement heeft daar zeker aan bijgedragen. Door sociale interactie en het versterken van sociale netwerken hebben we niet alleen een leuke avond gehad, maar ook een positieve impact op ons welzijn en gevoel van verbondenheid ervaren.

Bedankt aan T.S.V. Plato voor de samenwerking, Wijkcentrum In de Boomtak dat wij gebruik mochten maken van de ruimte en deelnemers voor een leuke verbindende avond!

Tekst gaat verder onder de foto >>

Om deze bijeenkomsten mogelijk te maken hebben wij jouw steun hard nodig!

Met meerdere bijeenkomsten per maand is Stichting Brabant Maatjes al jaren actief om eenzaamheid bespreekbaar te maken. Hoe méér donaties we ontvangen – des te sterker staan we, en des te meer geisoleerde jongeren kunnen wij uit hun sociale isolement halen.

Steun ons dus! Word vandaag nog een maatje. Dit is het moment!

Lees ook: Fia(27) is de feestdagen niet alleen geweest

Ontdek en beleef nieuwe avonturen!

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.