De maatjes konden hun culinaire vaardigheden laten zien door hun eigen pizza’s te maken en te beleggen, en ze daarna op te eten met andere deelnemers. Lees verder hoe het beviel!

Begeleid door echte pizza bakkers!

De maatjes werden begeleid door pizza bakkers die hen stap voor stap begeleidde in het proces van het maken van hun eigen pizza’s. Zij legde hen uit hoe ze het deeg moesten maken, hoe ze het moesten uitrollen en hoe ze het konden beleggen met de ingrediënten van hun keuze.

Het was zo leuk om te experimenteren met verschillende combinaties van ingrediënten en te zien hoe de pizza’s zich ontwikkelden tijdens het bakken. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Activiteit Workshop Pizza's bakken op noord Eindhoven - Pizza oven
Bron: Activiteit Workshop Pizza’s bakken op noord Eindhoven – Pizza oven

Onbeperkt pizza’s bakken en beleggen

Het beste deel van de workshop was dat de maatjes onbeperkt pizza’s konden bakken en zelf beleggen. Er was geen limiet aan de creativiteit en iedereen had de kans om zijn of haar perfecte pizza te maken. Ze hebben ook genoten van het eten van hun creaties en het delen van hun ervaringen met andere deelnemers.

De sfeer tijdens de workshop was ontspannen en gezellig. De maatjes konden nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken terwijl ze hun creatieve kantje lieten zien en genoten van het heerlijke eten. Nieuwe contacten zijn weer onstaan, en meerdere maatjes hebben nummers uitgewisseld. Tekst gaat verder onder de foto!

Bron: Activiteit Workshop Pizza's bakken op noord Eindhoven - Aan tafel 1!
Bron: Activiteit Workshop Pizza’s bakken op noord Eindhoven – Aan tafel 1!

Tot slot – de ervaringen

Al met al was de Workshop Pizza’s Bakken een fantastische ervaring die de maatjes niet snel zullen vergeten. Ze raden deze workshop zeker aan aan iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Stichting Brabant Maatjes

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 18-03-2023
Bron: Activiteit Workshop Pizza's bakken op noord Eindhoven - Aan tafel 2!
Bron: Activiteit Workshop Pizza’s bakken op noord Eindhoven – Aan tafel 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.