Genomineerd voor Ab Harrewijn Prijs

Stichting Brabant Maatjes maakt kans op de Ab Harrewijn Prijs 2023, een landelijke prijs genoemd naar de overleden politicus en theoloog Ab Harrewijn. Wij behoren tot een van de vijf kanshebbers die zich inzetten voor de medemens, net als Harrewijn zelf deed.

Als een van de 5 genomineerden ontvangen wij ook een bedrag van €1.500,- om te besteden aan onze activiteiten om eenzaamheid onder jongeren tegen te gaan.

De landelijke prijs is genoemd naar de twintig jaar geleden veel te jong overleden Ab Harrewijn.

Inzetten voor de medemens

De prijs is voor organisaties / mensen die zich inzetten voor de medemens. Harrewijn zette zich ook in voor mensen, die van weinig geld moesten zien rond te komen. Supertrots dat wij als een van de vijf zijn genomineerd voor de Ab Harrewijn Prijs 2023

Uitreikingsmiddag en dankwoord

De uiteindelijke winnaar van de prijs ontvangt €5.000,-. De uitreiking vindt plaats op zaterdagmiddag 13 mei 2023 in Utrecht. Stichting Brabant Maatjes is vereerd met de nominatie en wil graag degenen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.

Het prijzengeld zal worden gebruikt om nieuwe activiteiten op te zetten die eenzaamheid onder jongeren tegengaan en verbindingen creëren.

Lees verder via abharrewijnprijs.nl >>

Meedoen met onze activiteiten en/of op de hoogte blijven?

Bekijk snel onze activiteiten pagina om ook mee te doen! Je kan je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven door: Bryan Vreijsen
  • Publicatiedatum: 23-03-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.