Verbondenheid in Actie

Op de dinsdagavond van 24 oktober kwamen jongeren uit regio Breda samen bij het Connectie Café, georganiseerd door Care2connect, Humanitas Breda en Stichting Brabant Maatjes. De sfeer bij Sound dog Breda was warm en uitnodigend. Nieuwe gezichten werkten naadloos samen met bekende, waardoor er een sterke verbinding ontstond. De entree was gratis en aanmelden niet nodig, en dat voelde iedereen: hier was iedereen welkom.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Een Avond van Samenwerking en Steun

De avond was een groot succes en liet een onuitwisbare indruk achter. De energie was voelbaar en het samenzijn voelde als een eenheid. De nieuwe jongeren voelden zich meteen opgenomen in de groep en de sfeer was buitengewoon positief. Samenwerken en elkaar ondersteunen stonden centraal.

Toekomstige Ontmoetingen vol Samen Sterk Staand

Voor de komende weken staan er alweer nieuwe data gepland: 7 november, 21 november en 12 december. Tussen 19.00 en 21.00 uur zullen de deuren van het Connectie Café weer openstaan voor alle jongeren die zich wel eens alleen voelen. Het Connectie Caf’e is niet zomaar een ontmoetingsplek, het is een plek waar jongeren verbinden, samen sterker worden en laten zien dat niemand er alleen voor staat.

>”>Klik hier voor meer informatie om ook mee te doen >>

Tekst gaat verder onder de foto >>

Bekijk alle activiteiten >>

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.