De Gaming Factory in Tilburg: Een Verbindende Zondagactiviteit voor Maatjes

Op zondag 8 oktober vond er weer een gezellige en verbindende activiteit plaats voor de maatjes: namelijk de Gaming Factory in Tilburg! Om 12:55 verzamelden we voor de Gaming Factory waar we een kort voorstelrondje deden voordat we naar binnen gingen.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Een Overvloed aan Spelplezier in de Gaming Factory

De pret begon meteen bij binnenkomst. De Gaming Factory bood een breed scala aan verschillende games, variërend van schietspellen tot race games, en zelfs een plek waar je kon dansen. Je kon er ook air hockey spelen en proberen zoveel mogelijk basketballen in het net te gooien. De maatjes gingen in kleine groepen samen spelen en namen het tegen elkaar op. De ruimte was gevuld met gezelligheid en enthousiasme!

Bijzondere Activiteiten

Tijdens de dag genoten we ook van een smakelijke late lunch. De maatjes gingen daarna verder met hun favoriete activiteiten. Wie zou er winnen met air hockey? Of zouden ze tegen elkaar racen en zien wie de overwinning zou behalen? Misschien zou iemand wel een nieuw talent ontdekken met een spel dat ze nog nooit hadden gespeeld?

Tekst gaat verder onder de foto >>

De Maatjes deelden hun ervaringen:

“Ik vind het een zeer fijne locatie. Er is een ruime variatie aan verschillende typen games voor iedereen, al is het hier wel erg druk en kan je elkaar soms minder goed verstaan.”

Duurzame Contacten leggen

Om 16:00 kwam helaas het einde van de pret. Sommigen bleven nog wat drinken terwijl anderen buiten met elkaar bleven kletsen. Hierbij werden telefoonnummers en social media contacten uitgewisseld. De maatjes keerden huiswaarts met mooie herinneringen aan een gezellige middag en vol enthousiasme voor de volgende uitjes!

Tekst gaat verder onder de foto >>

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 170 bijeenkomsten georganiseerd, 1350+ jongeren bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn. Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren.

Steun met vrijwillige donatie >>

Ontdek en beleef nieuwe avonturen!

Ontdek en beleef nieuwe avonturen met onze activiteiten! Doe gezellig met ons mee en blijf op de hoogte van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen door je gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Bekijk alle activiteiten >>

Schrijf in voor nieuwsbrief >>

  • Geschreven door: Roy Buster
  • Publicatiedatum: 09-10-2023
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.