Bavaria Brouwerijtour: Unieke Inkijk & Geschiedenis

Op zaterdag 15 juli, vond de Bavaria Brouwerijtour plaats in de pittoreske brouwerij in Lieshout. Het was een unieke ervaring waarbij de deelnemers een fascinerende inkijk kregen in het brouwproces van het beroemde Bavaria bier. De dag begon om 13:15 uur bij het gezellige Bavaria Brouwerijcafé, waar de deelnemers elkaar leerden kennen met een korte voorstelronde, omdat er ook nieuwe maatjes waren om mee op ontdekking te gaan.

De groep werd vervolgens meegenomen naar de brouwerij in een speciaal Bavaria-treintje, dat al voor een opgewekte sfeer zorgde. Bij aankomst werden we verwelkomd met een korte video die ons de geschiedenis van de familie Swinkels en de oorsprong van Bavaria bier vertelde. Het was indrukwekkend om te zien hoe de brouwerij zich door de jaren heen ontwikkelde tot wat het vandaag is.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Bavaria’s Erfgoed: Traditie & Vernieuwing

Daarna begon de spannende rondleiding door de brouwerij, waarin we leerden welke ingrediënten er nodig zijn om Bavaria bier te maken en stap voor stap het brouwproces werden uitgelegd. Van de verse hop die heerlijk geurde tot de gebrande mout met zijn karakteristieke smaken, het was een leerzame en zintuiglijke ervaring.

Onderweg werden we ook getrakteerd op oude foto’s van de familie Swinkels en hoe het Bavaria-logo door de jaren heen is geëvolueerd. Het was interessant om te zien hoe de traditie en het vakmanschap van generatie op generatie werden doorgegeven, terwijl er ook nieuwe varianten van het bier werden geïntroduceerd.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Historische Bavaria-tour: VR-reis en verbinden

De rondleiding bereikte een hoogtepunt met een meeslepende VR-video die ons meenam op een virtuele reis door de geschiedenis van Bavaria. Het voelde alsof we terug in de tijd reisden en getuige waren van de momenten die de brouwerij hebben gevormd tot wat het nu is. Het was een geweldige manier om de rijke geschiedenis van Bavaria te ervaren.

Na deze informatieve en leuke tour keerden we terug naar het Bavaria Brouwerijcafé, waar we samen hebben genoten van een heerlijk koel biertje en een gezellige afsluiting hadden. De sfeer was vrolijk en gemoedelijk, en de nieuwe maatjes voelden zich al snel op hun gemak tussen de andere deelnemers.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Bavaria Brouwerijtour: Verbinding, Trots en Proost!

De Bavaria Brouwerijtour was een buitengewoon geslaagde activiteit die niet alleen leerzaam was maar ook een gevoel van verbinding creëerde tussen de deelnemers. Het was fascinerend om te zien hoe trots en gepassioneerd de medewerkers van de brouwerij waren over hun product en hun geschiedenis.

Met een schat aan nieuwe kennis, heerlijke herinneringen en een souvenir om mee naar huis te nemen, kunnen we met recht zeggen dat de Bavaria Brouwerijtour een geslaagde en memorabele ervaring was. We willen dan ook Bavaria hartelijk bedanken voor deze unieke kans en kijken nu al uit naar een volgend avontuur! Proost!

Tekst gaat verder onder de foto >>

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Sinds 2019 zet Stichting Brabant Maatjes zich in om eenzaamheid bespreekbaar te maken door het delen van ervaringsverhalen en het organiseren van meerdere bijeenkomsten per maand. Met meer donaties kunnen we sterker staan en een groter aantal geïsoleerde jongeren helpen om uit hun sociale isolement te komen.

Dus we vragen je vriendelijk om ons te steunen! Sluit je vandaag nog aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren. Dit is het ideale moment om in actie te komen!

Ontdek en beleef nieuwe avonturen!

Je kan je gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

  • Geschreven doorRoy Buster
  • Publicatiedatum: 21-07-2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.