Bijzondere avond in Breda verbindt jongeren

Afgelopen zomeravond, op vrijdag 21 juli 2023, vond er een speciale bijeenkomst plaats in het bruisende Breda. Deze avond was volledig gewijd aan eenzame jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Plezier en veiligheid staat voorop.

Om 19.25 uur begon het samenzijn bij ‘t Pool Cafe, waar de opwinding onder de maatjes voelbaar was. Iedereen keek uit naar een avond vol plezier en nieuwe vriendschappen. De begeleiders van Stichting Brabant Maatjes stonden paraat om ervoor te zorgen dat deze avond een onvergetelijk succes zou worden.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Gezellige avond vol spel en sociaal samenzijn

Tussen 19.30 uur en 21.30 uur stond gezellig poolen centraal tijdens een bijzondere bijeenkomst. Een overvloed aan pooltafels zorgde ervoor dat iedereen, ongeacht hun ervaring met het spel, kon deelnemen en genieten van het plezier dat de avond met zich meebracht. Sommigen toonden hun poolvaardigheden, anderen ontspanden simpelweg en kletsen met elkaar.

Aan de bar konden de maatjes verfrissende drankjes bestellen en deze meenemen naar de pooltafels. Het sociale aspect van de avond was mooi om te zien, met jongeren die elkaars gezelschap opzochten en nieuwe vriendschappen smeedden en nummers uitwisselden.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Ontspannen avond vol verbinding en herinneringen

Rond 21.30 uur kwam het poolen ten einde, maar niet voordat de avond op een prachtige manier werd afgesloten. We gingen nakletsen op een terras.

De maatjes genoten van een laatste drankje terwijl ze de bijzondere avond met elkaar deelden. Het was duidelijk dat het evenement een groot succes was, waar jongeren samenkwamen, zich verbonden voelden en onvergetelijke momenten deelden.

Tekst gaat verder onder de foto >>

De maatjes waren tevreden over de begeleiding die ze ontvingen

‘Ik ben al een jaar betrokken bij Stichting Brabant Maatjes. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel ik de begeleiders waardeer. Hun positieve en betrokken houding heeft echt een warme en gastvrije sfeer gecreëerd. Dankzij hun onvoorwaardelijke steun heb ik me sociaal sterker ontwikkeld en voel ik me nu zelfverzekerder in sociale situaties. De begeleiders hebben echt een verschil gemaakt in mijn leven en ik ben hen ontzettend dankbaar.’ 23 jaar, Vlijmen

‘Ik nam voor de tweede keer deel aan een activiteit georganiseerd door Stichting Brabant Maatjes, dit keer bij de poolavond. Ik ben zeer enthousiast over de geweldige begeleiding die we kregen. De begeleiders wachtten voor de locatie totdat iedereen aanwezig was en belden zelfs degenen die er nog niet waren om ervoor te zorgen dat niemand achterbleef. Ze waren zeer actief betrokken bij de activiteit, bewogen zich tussen de jongeren en zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en betrokken was.” 35 jaar, Eindhoven

————————————————

Tekst gaat verder onder de foto >>

Brabant Maatjes doorbreekt eenzaamheid met succes!

De activiteit, bestaande uit een gezellige samemkomst en een poolavond, bleek een groot succes te zijn in Breda! Stichting Brabant Maatjes heeft opnieuw haar toewijding getoond om de mentale gezondheid van jongere te versterken en eenzaamheid te doorbreken door het organiseren van inspirerende activiteiten en waardevolle ontmoetingen te creëren.

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Sinds 2019 zet Stichting Brabant Maatjes zich in om eenzaamheid bespreekbaar te maken door het delen van ervaringsverhalen en het organiseren van meerdere bijeenkomsten per maand. Met meer donaties kunnen we sterker staan en een groter aantal geïsoleerde jongeren helpen om uit hun sociale isolement te komen.

Dus we vragen je vriendelijk om ons te steunen! Sluit je vandaag nog aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze jongeren. Dit is het ideale moment om in actie te komen!

————————————————

Ontdek en beleef nieuwe avonturen!

Neem eens een kijkje bij onze activiteiten en doe ook gezellig mee of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, van inspirerende verhalen, nieuws en evenementen!

————————————————

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.