Een aantal nieuwe gezichten

Zondag 21 april zijn we met een groep maatjes gaan bowlen bij Flying Bowling in Veldhoven. Er waren maar liefst vier nieuwe deelnemers aanwezig! Super goed dat ook zij de stap hebben gezet om gezellig mee te komen doen.

Strike!

Na een korte kennismaking met elkaar zochten we de twee banen op waar we een uur mochten bowlen. Je kon wel merken dat de meesten dit vaker deden, want er werden heel wat strikes gegooid!

Stichting-Brabant-Maatjes-Bowlen-Veldhoven 4

Gezellig, maar ook serieus

Naast de bowlingballen die voorbij vlogen, vloog ook dit sportieve uurtje voorbij en was het tijd voor het welverdiende burgermenu. Onder het genot van de uitgekozen burgers met frietjes en drankjes werd er gezellig gepraat met elkaar. Ook was er ruimte voor serieuze onderwerpen zoals eenzaamheid.

De fijne sfeer en oprechte interesse in elkaar zorgden ervoor dat het weer een zeer geslaagde, verbindende middag was.

Stichting-Brabant-Maatjes-Bowlen-Veldhoven 3

Word vrijwilliger voor Brabant Maatjes

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren en volwassenen met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn.

Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. Wij hebben een ANBI-Status.

Steun met vrijwillige donatie >>

Stichting-Brabant-Maatjes-Bowlen-Veldhoven 2

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Jennifer Bockting | 23-04-2024

Stichting-Brabant-Maatjes-Bowlen-Veldhoven 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.