Wat een SUP-er dag hebben we gehad tijdens de Sup&clinic op woensdag 29 mei! Het was geweldig om zoveel enthousiaste maatjes bij elkaar te zien voor een sportieve en gezellige avond op het water.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 2

GET READY TO PADDLE!

De avond begon om 18:45 uur met de aankomst van de deelnemers in hun sportieve outfits bij De Oude Rechtbank aan de Sluissingel 20 in Breda.

Ondanks het drukke parkeerterrein vond iedereen een plekje, met sommigen die voordeliger parkeerden aan Gasthuisvelden 11.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 3

Programma

Van 19:15 tot 20:45 uur gingen we het water op voor de Sup&clinic met begeleiding. Iedereen was goed voorbereid met zwemkleding, sportieve kleding en de benodigde handdoeken en slippers.

De enthousiaste begeleiding zorgde ervoor dat zowel beginners als gevorderden een fantastische tijd hadden. De weersomstandigheden waren perfect, en het plezier was voelbaar in de lucht.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 4

Activiteit

Tijdens de clinic leerden de deelnemers de basis van het suppen, terwijl de meer ervaren suppers hun techniek konden verbeteren.

Er werd veel gelachen, en een paar onvermijdelijke duikjes in het water zorgden voor hilariteit.

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 5

Gezelligheid na afloop

Na afloop van het suppen konden we op locatie nog even nagenieten met een drankje (tegen betaling). Het was een mooie afsluiting van een geslaagde activiteit. De sfeer was top, en het was leuk om te zien hoe iedereen genoot en nieuwe vriendschappen ontstonden.

Deze geweldige avond werd mogelijk gemaakt door www.supenfun.nl en gesponsord door subsidie vanuit de Gemeente Breda verleend aan Sup&Fun. Een dikke dankjewel aan hen voor de perfecte organisatie en begeleiding.

We hopen jullie snel weer te zien bij een volgende activiteit!

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 6

Vervolg activiteiten

Bekijk alle komende activiteiten via onze activiteitenpagina.

Word vrijwilliger voor Brabant Maatjes

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 7

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren en volwassenen met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn.

Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. Wij hebben een ANBI-Status.

Steun met vrijwillige donatie >>

Tekst gaat verder onder de foto >>

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 8

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Bryan Vreijsen | 29-05-2024

Stichting Brabant Maatjes - Sup&Fun Breda 1
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.