Stichting Brabant Maatjes K2Challenge

K2Challenge, doe mee en win!

Een fikse financiële injectie voor jou/jullie idee, project of plan voor de jeugd.

De K2Challenge gunt elk kind, tiener of jongvolwassenen een mooie kindertijd en alle jeugd in Brabant een fijne, veilige en actieve omgeving om op te groeien. Helaas is dat lang niet voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen vanzelfsprekend. Zo kunnen sommige kinderen niet buiten spelen omdat het niet veilig is: is er te weinig te doen in de wijk of dorp waardoor jongeren zich vervelen; zijn jongeren eenzaam of depressief; voelen ze zich thuis niet veilig, is er te weinig aanbod om talenten te ontwikkelen etcetera. De K2Challenge wil met mooie initiatieven het verschil maken voor deze Brabantse kinderen en jongeren. Dat kunnen we samen met jou, met jullie.

Meld je aan & grijp die kans

Heb je een goed idee of uniek initiatief en kun je wel een financiële injectie gebruiken? Doe dan mee aan de K2Challenge. Iedereen met originele plannen of projecten voor de jeugd in Brabant kan meedoen. Zeker als jouw idee impact heeft en kans maakt om ook echt gerealiseerd te kunnen worden of verder ontwikkeld. En natuurlijk ook omdat je initiatief het stimuleringsgeld goed kan gebruiken en een podium verdient.

K2Prijs

Vaak is er voor het uitvoeren van een goed idee of project geld nodig bv. om op te starten, materialen aan te schaffen, reclame te maken, professionals in te schakelen. Dit geld is niet altijd beschikbaar. Daarom wil de K2Challenge financieel helpen, met prijzen tussen 5.000 en 25.000 euro om projecten mogelijk te maken.

Dat kan ook jou of jullie project zijn! 

Voor meer informatie en aanmelden WWW.K2CHALLENGE.NL

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.