Hey, het is oké!

Het is normaal om je niet altijd lekker in je vel te voelen. Toch praten we hier niet vaak over met anderen. Maar praten lucht op! Als je ergens mee zit, kom dan naar Jip (Jongeren inlooppunt). Vanaf 27 juni is het Jip elke donderdag geopend tussen 16.30 en 18.30. Het Jip is een plek waar jij terecht kan als je behoefte hebt aan een luisterend oor. Misschien ervaar je druk door school, heb je gedoe met vrienden of maak je je zorgen over geld. Of er is iets totaal anders dat je dwars zit. Bij Jip kun jij je verhaal anoniem, gratis en op een betrouwbare manier kwijt. Tijdens het inloopmoment staat er altijd iemand voor jou klaar om te luisteren, en met je mee te denken als jij daar behoefte aan hebt. Voor meer informatie: https://www.kijkopkoo.nl/mentale-gezondheid-jongeren

Ook online is er veel informatie te vinden over hoe je een gesprek kunt starten. Kijk bijvoorbeeld eens op www.heyhetisoke.nl, daar vind je praktische tips en ervaringsverhalen van jongeren. Of op https://jongerenhulponline.nl/, waar je veel verschillende online hulplijnen kunt vinden.

Natuurlijk ook van harte welkom bij de activiteiten van Brabant Maatjes, via onze activiteiten pagina https://brabantmaatjes.nl/activiteiten/. Gemakkelijk te filteren op activiteiten in de Gemeente Den Bosch of andere regio’s.

Stichting Brabant Maatjes - Hey het is oke - Jongeren inlooppunt Den Bosch
Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.