Zaterdag 18 Mei 2024 zijn de Maatjes samengekomen om te gamen bij Ted’s Arcade in Breda. De maatjes verzamelden zich rond 13:45 uur bij de ingang en we gingen weer even bij kletsen en de pret kon al snel gaan beginnen!

Bij Ted’s Arcade kregen we een pasje waarmee we, ongeveer 2 uur lang, allerlei verschillende games hebben kunnen spelen, zoals: een dans spel, Pac Man, Mario Kart, Tomb Raider en de Claw Machines.

Met meerdere duo’s gingen we spelletjes spelen, van 14:00 tot circa 16:00 uur, tussendoor hebben we nog de mogelijkheid gehad om air hockey te spelen met 4 maatjes tegelijk! Dat was leuk maar ook zeer chaotisch 😆.

Na de winnende tickets verzameld te hebben, hebben een aantal maatjes een prijs gekocht en met de overgebleven punten kon iedereen nog een smaak Jawbreakers uitkiezen.

Achteraf zijn sommige Maatjes bij Cafe de Vulling in Breda nog iets lekkers gaan drinken en zijn de meiden ook nog even langsgekomen die dezelfde dag een uitje hadden bij Kattencafé Familie Snoorhaar. Onder andere een heerlijk biertje of een hapje eten.

Voldaan, gezellig en voor herhaling vatbaar

Al bij al gingen wij met een voldaan gevoel naar huis, hebben de maatjes elkaar weer leren kennen en nog even samen, buiten Brabant Maatjes, nog even een terrasje gaan pakken.

Vervolg activiteiten in regio Breda

Bekijk alle komende activiteiten in regio Breda.

Word vrijwilliger voor Brabant Maatjes

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan de verbinding van mensen die zich eenzaam voelen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We hebben jouw steun hard nodig om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten plaatsvinden

Steun jongeren en volwassenen met eenzame gevoelens met een vrijwillige donatie en help hen uit hun isolement te komen. Sinds 2019 hebben we meer dan 300 bijeenkomsten georganiseerd, 2000+ jongeren en volwassenen bereikt, waarvan meer dan 500 uit hun isolement gehaald zijn.

Jouw bijdrage maakt een verschil en helpt ons dit belangrijke werk voort te zetten. Sluit je vandaag aan als maatje en draag bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. Wij hebben een ANBI-Status.

Doe ook gezellig mee

Voel jij je eenzaam en / of ben je op zoek naar sociaal contact? Dan is dit het juiste moment om werk te maken van je goede voornemens. Meld je zeker eens aan bij een van onze vele activiteiten en hopelijk tot snel!

Bekijk dan snel onze activiteitenpagina! Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief om geïnspireerd te blijven door verhalen, nieuws en evenementen.

Geschreven door: Wim de Bruin | 18-05-2024

Stichting Brabant Maatjes maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door onze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.